Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a párom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom hogy előjáték kezdéseként masztizzunk egymásnak?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 06:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pl beszéddel? Mond el neki h mit szeretnél.

Vagy vezesd oda a kezét, akkor már tudni fogja h mi a terv.

2018. okt. 31. 07:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek de el felejtettem oda írni hogy FÉRFI vagyok!!!
2018. okt. 31. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondani kellene neki. De ha gátlásos akkor nem fog menni. Esetleg ha szexre kerül a sor kezd el magadnak aztán hátha kedvet kap. Ha nem akkor meg így jártàl.

N

2018. okt. 31. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele. Nem kell lealacsonyodni pincsikutyává, de hidd el, hogyha megfelelően, finoman adagolod, előbb utóbb össze fog jönni. Nekem is olyan dolgokat sikerült már elérnem nőknél, hogy az elején szinte lehetetlen küldetésnek tűnt.
2018. okt. 31. 08:26
 5/5 mikeXxX ***** válasza:
100%
Ha te vagy a férfi akkor ne legyél már kislány nyisd ki a szád és mond neki ennyire egyszerű . 39f
2018. okt. 31. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!