Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ennyi idő után kipróbálni?
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, de még egyszer sem elégítettem ki se orálisan, se kézzel...
Először féltem tőle hogy béna lennék és nem mertem, és folyton halogattam, és most már ott tartunk hogy 1,5 év telt el és még mindig semmi.. még kapcsolat elején került szóba a téma, ő akkor azt mondta hogy neki ez nem fontos. De azért nyilván pasiból van mint mindenki és gondolom csak kedvességből mondta hogy ne aggódjak. Viszont azóta nem is lett felemlegetve a téma.
Igazából eddig ezt úgy "oldottam meg" hogy mikor hevesebben csókolózunk, és beindulunk, akkor így ruhán keresztüli egymáshoz simulások alkalmával szokott elélvezni.
Én szeretném őt kielégíteni orálisan, csak igazából még mindig félek tőle. Szerintetek mennyire gáz ha ennyi idő után hozom fel a témát és "csinálom" ?
20 évesek vagyunk, mindegyikünknek az első kapcsolata
(priviktől kíméljetek)
Jól értem, hogy 1,5 éve együtt vagytok és szex nem volt még? A barátod meg a gatyájába élvez és ennyi?
Amúgy meg ne misztifikáld túl, ha akarod próbáld ki.
Ezt sose késő elkezdeni. Szerintem tetszene a barátodnak.
20L
Nem gáz, jobb később mint soha.
Nem kell félni tőle, majd belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!