Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, ha nincs minden este...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nincs minden este kedvem szexelni?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt a barátommal és az utobbi héten kb minden este szexeltünk, de tegnap, meg a napokban már nem volt kedvem hozzá annyira. Fáradt is voltam.

Nekem lelkiismeret furdalásom van ha bejelentem, hogy most nem szeretnék szexelni.

Másik dolog, hogy csak akkor bújik hozzám, ha volt szex, amugy csak fekszik, vagy hátat fordítva elalszik, miután megpuszilgat.

Veletek volt már ilyen? Mi volt veletek?

Vagy egyszerűen erre is lehet, azt mondani, hogy jóból is megárt a sok? :D

Lehet, hogy sok volt ez így egyszerre.

20/n 24/f

2018. okt. 29. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs nekem olyan, hogy elég szex, de nem mindig van kedvem hozzá. Ez a nem bújik hozzád, csak ha szex van, gondot jelent. 29N
2018. okt. 29. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, néha egy kicsit piheni is kell :)
2018. okt. 29. 15:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Csak ha ezt mondom, akkor olyan mintha bedurcázna a párom :D :/
2018. okt. 29. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2018. okt. 29. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem
2018. okt. 29. 18:32
 6/8 he84 ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, ha nem akarsz minden nap szexelni. Ennyire sűrűn nem szabad elvárni senkitől se. Hát hogyha azért csak puszit ad és nem törődve elfordul tőled, akkor bizony megsértdött és baj lehet belőle. Mert ez így olyan, mintha kihasználna és mintha csak szexet akarna. Egy komoly párkapcsolatban ez nem helyes és rosszabbá válhat. Ne hagyd, hogy ezzel zsaroljon enyhén is akár, hogyha nem akarsz szexet se, akkor puszin kívül más nincs. Beszéld meg vele ezt őszintén, hogy értse meg, hogy nincs mindig kedved, néha sok és hogy ettől még törődhetne veled a puszin kívül, mint ölelés, bújás, ha valóban szeret. Ám ha nem lehet vele megbeszélni ezt és tovább így marad, talán érdemes lenne elgondolkodnod a szakításon.
2018. okt. 29. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd kinövi...
2018. okt. 29. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Sportolni is szeretek,mégsincs kedvem minden nap
2018. okt. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!