Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokkal jobb érzés a lányoknak?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt szexeltem egy lánnyal. Levetkőztettem megöleltem simogattam pusziltam a nyakát, és már ettől el kezdett nyögni. Majd simogattam a puncija ujjaztam. Aztán szexelünk. Akkorákat nyögött hogy jó volt hallgatni. Majd kb 20 perc után elélvezett a péniszemről, nagyon jó érzés lehet neki, meg persze nekem is jó volt. De Neki sokkal intenzívebb érzés lehet, egy ideig nem is volt teljesen a tudatánál😀
Szerintetek is a lányoknak a jobb?
Keményen dugtunk, csattogott nagyon.😀😀
2018. okt. 29. 08:54
11/15 anonim válasza:
Igen csak azt felejted el hogy a fele viszont teljesen közvetlenül ingerlődik, ha nekünk is olyan érzékeny lenne mint a nőknek akkor meg is hülyülnék dugás közben.
12/15 anonim válasza:
És ráadásul sokkal nagyobb is a makkunk mint a csikló
14/15 anonim válasza:
Szerintem is a lányok orgazmusa sokkal erőteljesebb. Ahány lány elélvezett előttem/tőlem, mind kivétel nélkül nyögött, akár hangosan, remegtek, szinte önkivületi állapotban voltak. Ehhez képest mi fiúk képesek vagyunk teljesen csendben, remegések nélkül elélvezni. És nekem nem is minden orgazmus egyforma, van amit alig érzek, szinte rossz érzés, máskor meg majdnem leesek, olyan jó érzés akár egy maszturbálástól is.
15/15 anonim válasza:
Én 30F vagyok és én sem tudok csendben élvezni. Remegek és máshol is érzem nem csak a farkamban. Akkor most mi van?
Léteznek nagyobb testtudattal megáldott nők és férfiak is. Ennyi, nem lehet összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!