Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki úgymond kissé pervi és a hagyományostól eltérően szereti a szexet?
Figyelt kérdés
Mennyire vállalja fel ezt és milyen vágyakkal?#fétis #életkor befolyásolja ?
2018. okt. 28. 18:33
32/48 anonim válasza:
A balfszoknak biztos fizetni kell az ilyenekért...
34/48 anonim válasza:
Itt mind az
Ja és még férfiak is
35/48 anonim válasza:
Én is az vagxok. Felvalalom, de nem reklámozom. 18L
37/48 anonim válasza:
Az igen válaszolók fele kamu ( pasi ), a fele kamu ( szájhős )
A maradék az igazi perverz nő aki bevállálja, megcsinálja, szereti a perverzebb szexet
38/48 anonim válasza:
Igen, szeretem a szex minden formáját megélni, bár akárkivel azért nem. Akikkel voltam megtapasztalhatták. És akik ismernek, tudják, hogy nyitott vagyok és őszintén beszélek. Jött zavarba olyan, aki csak hallotta, amit az ismerősömnek meséltem. De így direktbe sose szoktam.
Azt mondják, hogy látszik rajtam, volt, aki szerint a szememből, másik meg a kisugárzásom mondta, de a személyiségem is.
39/48 anonim válasza:
Van. Én fojtogatni szeretem a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!