Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti milyen pózban szerettek orálozni?
Figyelt kérdés
Melyik a legkényelmesebb, legizgatóbb pozíció?2018. okt. 27. 13:26
1/10 anonim válasza:
Földön térdelve, mikor a partner áll vagy az ágy szélén ül 20/N
2/10 Edina 8103 válasza:
Én térdelek,vagy a pasim fekszik,esetleg a pasim térdel!!
De mindegy csak a számba legyel!🤗
5/10 anonim válasza:
Térdelve. Most gyúrok erre a mélytorok dologra, az csak úgy megy igazán, ha hanyatt fekszem és kicsit lelog a fejem az ágyról.
8/10 anonim válasza:
69, térdelve, ha én ülök vagy ha a pasim ül vagy guggolva de hanyatt fekve az agy szélén lelóg a fejem is szeretem.
30N
9/10 anonim válasza:
Ha fekszik a pasi és én irányítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!