Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már eléggé szőröspunciju nővel?
Arra lennék kivancsi, hogy érzésileg vagy valamiben más mint egy teljesen kopasz?
Fiatal korosztálynák teljesen alap már a full kopasz punci, ezért még csak olyannal voltam, de izgat a szőrös is.
Miben volt jobb vagy másabb?
Én a 2000-es évek elején voltam legény, amikor már divat volt a csupasz, de volt még sok szőrös is. Volt akkor mindkettővel dolgom. Volt egy bnőm, aki hihetetlenül szőrös volt, és nem is borotválta, csak nyáron akkor is a bikinivonalig.
A látvány miatt adott egy plusz ingert, amitől jobban be voltam gerjedve. Az agyamba hatott a látvány, különlegessége miatt nagyobb élmény volt, mint a semmitmondó csupasz. De látványon és a belső ingeren kivül nem volt másban jobb v rosszabb.
Ugyanúgy kell megdugni, kívül szőrös, nem belül.
A látványban, tapintásban természetesen más, és ha nagyon szőrös, akkor nyaláskor lehet játszani a szőrszálakkal, de nem zavaró. A puha ápolt szőr pedig nagyon izgató (mint a frissen mosott haj puhasága).
Megerősítem az előttem szólókat.
Látványra nekem is izgatóbb, de maga az aktus ugyanolyan.
37/F
Egyszer nekem is volt egy , olyan volt neki mint egy jó erős ruhakefe. Nem össze vissza állt neki, hanem olyan vastag dús erős szőr volt.
Nekem most is olyan a barátnőmnek, miattam hagyta meg, de neki pici szőkés-vörös, selymes.
Nem véletlenül imádom a 2000-es évek elejét, lehetett volna válogatni bármilyen punciból, csak sajnos még túl fiatal voltam és a nők nem vettek volna komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!