Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy valakinek sosem lesz barátnője?
Én már nagyon vágyom egy lányra akit szerethetnék, meg persze a szex is hiányzik. El sem tudom képzelni hogy milyen jó lehet egy olyan lánnyal szexelni akit szeretek.
Szerintetek van olyan hogy valakinek sosem lesz lesz normális párkapcsolata?
Van. De gyakoribb az, hogy a férfinak elege lesz, és nagyon leadja az igényeit. Az nagyon jó amúgy, hogy ilyen szép vágyaid vannak, meg érzelmes vagy, de a lányok telibeszarják. Ez a te egyéni szociális problémád.
Nem kellünk a nőknek. Ők jól elvannak magukban is, de ha nem, akkor sincs más dolguk, mint lefölözni a jelentkezők közül a legjobbakat. Én is szövögettem mindenféle álmokat, hogy miket fogok majd átélni a majdani barátnőmmel, hogy molyen helyekre viszem, hogyan járok a kedvében, miket csinálunk majd együtt, milyen apróságokkal kedveskedem majd neki. Szart se érdekli. Az élet mindezt leszarja nagy ívből. Nem jutok túl a "köszivanbarátom"-fejeken. Nem kellek nekik. Te se kellesz.
"Előbb utóbb mindenki megtalálja a magához illőt."
Akkor miért léteznek agglegények?
"Szerintetek van olyan hogy valakinek sosem lesz lesz normális párkapcsolata?"
Én totál ezt gondolom, hogy én ilyen vagyok. 36 évesen még egy barátnőm sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!