Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kevésbé szép lány szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kevésbé szép lány szüzessége ér annyit egy férfinak, mint egy kifejezetten szép lány szüzessége?

Figyelt kérdés
Helyes lány vagyok,de nem vagyok gyönyörű.Ha majd a barátomnak megmondom,hogy neki tartogattam magam,akkor fog annyira örülni neki,mintha egy nagyon szép lány mondaná neki ugyanezt? Vagy a simán csak helyes lányok teste annyira nem is érték? Köszi
2018. okt. 24. 22:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tökéletes, mindenkiben van hiba, és ha szeretni fog akkor úgy fogad el amilyen vagy, te is ugyan olyan értékes vagy, mint bármelyik másik lány.
2018. okt. 24. 23:35
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

Ha én lennék a kiválasztottad, akkor illedelmesen megköszönném hogy "nekem tartogattad" a szüzességedet és békésen elköszönnék.

Nem vagyok méltó, hogy ilyen "érték" felett rendelkezzek...

Számomra a szüzesség nem érték, inkább teher, nyűg, - egy elfoghatatlan szemlélet eredménye.

A feleségemet sem vettem volna el évtizedekkel ezelőtt ha szűz lett volna! Szerintem egy nőnek igenis szüksége van arra, hogy a házasság előtt szerezzen szexuális tapasztalatokat, mert ez a házasság során megtérül.

Én így gondolom - és a gyakorlat igazolt is engem.

2018. okt. 24. 23:43
 13/16 A kérdező kommentje:
és ki mondta,hogy még nincs 10-15 évem a szexet művelni,házasság előtt? Ki akar egyáltalán hézasodni szűzen?? Linkeld már be,öregem.....
2018. okt. 24. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Szióka!

Én is ettől félek.

Sminkkel, megcsinált hajjal, szép ruhákban nagyon csinosnak érzem magam és így rendben is tartom, hogy közelednek a pasik.

Viszont félek, ha lesz barátom és meglátja a bőrhibáimat, reggel a kócos hajamat már én se leszek szép a szemében....

Na mind1...elvileg szeret téged, ha szeret akkor a lelkedet és nem a külsôdet. :))

Ja és szerintem egy pasi aki nem a szexre, hanem rád, a kapcsolatra hajt, na az rohadtul örül ha szűz vagy.

Nekem is a kiszemeltem pattanásos, de nagyon helyes, rendes fiú. Gondolom őket se zavarja 1-2 hiba.

Puszi

18/lány

2018. okt. 25. 02:34
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Ne aggódjatok már lányok! Nekem Nagyon megfelelnétek úgy a hogy vagytok.. Nem kell kifesteni kimázolni magatokat. Maradjatok saját magatok.
2018. okt. 25. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Nyugi a párodnak Te vagy a legértekesebb és a szüzességed is.

Örülj annak hogy a természetes éned szereti!

Az én párom ugyanaz volt, a természetességem szerette meg, Ő vette el a szüzességem, sőt Ő azt mondta nem is kellett volna neki olyan lány aki nem szűz, akit kintudja eddig hányan “használtak”, 12 éve vagyunk együtt, 6 éve vagyunk házasok 2 gyönyörű gyerekünk van.

Szóval nyugi!!!

2018. okt. 25. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!