Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kevésbé szép lány szüzessége ér annyit egy férfinak, mint egy kifejezetten szép lány szüzessége?
Ha én lennék a kiválasztottad, akkor illedelmesen megköszönném hogy "nekem tartogattad" a szüzességedet és békésen elköszönnék.
Nem vagyok méltó, hogy ilyen "érték" felett rendelkezzek...
Számomra a szüzesség nem érték, inkább teher, nyűg, - egy elfoghatatlan szemlélet eredménye.
A feleségemet sem vettem volna el évtizedekkel ezelőtt ha szűz lett volna! Szerintem egy nőnek igenis szüksége van arra, hogy a házasság előtt szerezzen szexuális tapasztalatokat, mert ez a házasság során megtérül.
Én így gondolom - és a gyakorlat igazolt is engem.
Szióka!
Én is ettől félek.
Sminkkel, megcsinált hajjal, szép ruhákban nagyon csinosnak érzem magam és így rendben is tartom, hogy közelednek a pasik.
Viszont félek, ha lesz barátom és meglátja a bőrhibáimat, reggel a kócos hajamat már én se leszek szép a szemében....
Na mind1...elvileg szeret téged, ha szeret akkor a lelkedet és nem a külsôdet. :))
Ja és szerintem egy pasi aki nem a szexre, hanem rád, a kapcsolatra hajt, na az rohadtul örül ha szűz vagy.
Nekem is a kiszemeltem pattanásos, de nagyon helyes, rendes fiú. Gondolom őket se zavarja 1-2 hiba.
Puszi
18/lány
Nyugi a párodnak Te vagy a legértekesebb és a szüzességed is.
Örülj annak hogy a természetes éned szereti!
Az én párom ugyanaz volt, a természetességem szerette meg, Ő vette el a szüzességem, sőt Ő azt mondta nem is kellett volna neki olyan lány aki nem szűz, akit kintudja eddig hányan “használtak”, 12 éve vagyunk együtt, 6 éve vagyunk házasok 2 gyönyörű gyerekünk van.
Szóval nyugi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!