Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt, amikor először láttátok egymást meztelenül egy ellenkező neművel?
A medencében voltam
Egyszercsak felnéztem, és ott állt ő
Szívdöglesztő volt, shortban és atlétában. Kicsit meg volt izzadva és piszkos is volt a térde
Összenéztünk, szikrázott a levegő
Majd egy nő jött. Elkezdte vetkőztetni őt, lekerült a short, az atléta, és végül a pelenka is. Majd anyukája betette mellém a medencébe
Sosem fogom elfelejteni
senki se játszott vetkőzős játékokat?
hát ... pedig nálunk nagyon népszerűek voltak esténként pl üvegezés, kártyázás, fogadások, stb, mind arra ment ki, h ki lesz legelsőként meztelen :)
Egy nyári táborban én és a barátnőm nagyon jóba lettünk 4 fiúval. Mindig a mi társaságunkat keresték. Mindenhová utánunk jöttek és nagyon próbáltak bevágódni. Mi csak élveztük, hogy tetszünk nekik, de igazából nem akartunk semmit.
Pár nap múlva megpróbáltak minket rábeszélni, hogy játszunk vetkőzős üvegezést. Először nemet mondtunk, de folyton előhozakodtak a témával. (Győzködtek, hogy mi is kíváncsiak vagyunk. Hogy jól járnánk, mert mi 4 fiút is láthatnánk, stb.) Ahogy beszélgettünk róla egyre kevésbé tűnt cikinek. A játékszabályban is kedvezményeket kínáltak nekünk, mi pedig beleegyeztünk.
Aztán amennyire izgultunk, annyira jó lett a játék. Az volt a megállapodás, hogy a végére mindenki mindent levesz magáról. Idegességünkben rengeteget viccelődtünk és nevettünk. Tudtuk, csak idő és szerencse kérdése, hogy ki mikor lesz meztelen. Ahogy fogyott rólunk a ruha valahogy egyre kevésbé éreztük kínosnak a játékot. Inkább olyan jó hangulatú izgalmas "várakozás" volt, hogy láthassuk egymást meztelenül. Végül már egész kíváncsi lettem én is. Addigra mindenki megbarátkozott a gondolattal, hogy le fog vetkőzni. Szerencsére nem nekem kellett elsőként. Végül mikor rám került a sor már nem is voltam zavarban. De azért furcsa érzés volt, mert nem így képzeltem az első levetkőzést. Nem játszanék újra, de nem bántam meg. Utána úgy éreztem, hogy megérte, mert nagyon kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!