Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek a punci a fétise?
Most komolyan, már mindenhol csak a popónyalás meg lábfétis meg a rüh tudja mik vannak terítéken.
De létezik olyan férfi, aki a puncit imádja nyalni, kényeztetni, szereti, ha a nő maszturbál előtte, imádja dugni, ujjazni, szóval mindent, ami punci?
Persze mielőtt még jönnének azok a férfiak, akik meg azt imádják, hogyha szolgaként csak a puncival kell foglalkozniuk... ööö, nem. Cserébe megy a szopás, a farokverés, minden, ami kell.
Tulajdonképpen én régen azt hittem, hogy az a normális, amit felvázoltam "puncifétis" megnevezés alatt.
Van olyan férfi, aki mondjuk nem az análért van oda, mert mondjuk kipróbálta, de szereti a puncit? Vagy nem vágyik rá, hogy őt is megdugják felcsatolhatóssal? A prosztata masszázs az más... ha arra vágyik érthető, de ha konkrétan a seggbedugásta, háááát, az azért nem egészen hetero.
Hol vagytok "régimódi" férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!