Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden fiú megfekte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden fiú megfektetni? Csak ez jár fejükben. Akárhány fiút ismerek mindegyiknek ez jár a fejében. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 19:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Evolúció. + gondolom mert nem vagy csúnya. Amúgy a "csak ez jár a fejükben" rész tévedés szerintem (magamból kiindulva), inkább csak ez van a fejükben az első helyen (valószínű hiányuk van, és míg ez meg nem szűnik, addig a prioritásaik nem valószínű, hogy megváltoznak).
2018. okt. 23. 23:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Én a fimiben voltam így azt hittem hogy kedves aranyos fiú barátaim bannak de csak meg akartak feltetni.
2018. okt. 24. 09:49
 23/26 anonim ***** válasza:
63%

Velem is ugyanez van. Ha ismerkedésre adom a fejem, az elején mikor már azt hiszed végre egy normális férfi, aki egy igaz kapcsolatot szeretne, utána jönnek ezzel (pár nap ismeretség után!) hogy menjek fel hozzájuk, igyak meg velük ott náluk valamit. Persze ostromolnak mindenfélével közben. Volt olyan akivel két hét után se feküdtem le és szakított velem. Nem vagyok prűd , de ez már túlzás ,hogy még egy 5,6évvel idősebb férfi is csak a szexre hajt.

Aztán meg dobnak ha nem fekszel le velük.

Már az elején ezzel kéne kezdeni, nem kell ismerkedni meg udvarolni napokig, hetekig,minek? Kerek perec mondjátok meg az illetőnek hogy csak szexet akartok mást nem. És akkor nem pazaroljuk egymás idejét. Vagy csak én fogtam ki azokat akik udvarlás címén csak hátsó szándékaik vannak, semmi komolyabb.

2018. okt. 24. 10:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Teljesen ismerős a dolog.

Szerintem is gerincesebb lenne ha megmondanák az elején. Csak hát gondolom az nem annyira célravezető. Ugyanis akkor van választási lehetőségünk.

2018. okt. 24. 12:10
 25/26 anonim ***** válasza:
43%
Ti nagyon nem értitek a férfiakat. Elmagyaráztam már, hogy nem arról van szó, hogy csak azt akarjuk (kortól függetlenül), hanem hogy a legtöbben anélkül semmit sem. Miért akarna bárki komoly kapcsolatot szex nélkül (a szerelmes férfiakat most hagyjuk, azok minden őrültségre képesek), ha az elején nincs (és nem azért, mert szűz, és idő amíg készen áll) az már eleve riasztó, hogy mennyi lesz később, esetleg nem e fogja/akarja majd zsarolásra használni. Az, hogy ti úgy tesztelitek egy férfi szándékait, hogy kibírja e x ideig, az legalább annyira nem tisztességes, mintha valaki aki tényleg csak azt akarja, nem jelzi azt egyértelműen, előre. Ti miért nem tudjátok akkor előre leszögezni, hogy meddig nem vagytok hajlandóak szexelni, hogy ő is dönteni tudjon, illetve ő se próbálkozzon abban az időszakban feleslegesen.
2018. okt. 24. 15:28
 26/26 A kérdező kommentje:
23 as.Teljesen egyetértek veled.
2018. okt. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!