Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden fiú megfektetni? Csak ez jár fejükben. Akárhány fiút ismerek mindegyiknek ez jár a fejében. Miért van ez?
Velem is ugyanez van. Ha ismerkedésre adom a fejem, az elején mikor már azt hiszed végre egy normális férfi, aki egy igaz kapcsolatot szeretne, utána jönnek ezzel (pár nap ismeretség után!) hogy menjek fel hozzájuk, igyak meg velük ott náluk valamit. Persze ostromolnak mindenfélével közben. Volt olyan akivel két hét után se feküdtem le és szakított velem. Nem vagyok prűd , de ez már túlzás ,hogy még egy 5,6évvel idősebb férfi is csak a szexre hajt.
Aztán meg dobnak ha nem fekszel le velük.
Már az elején ezzel kéne kezdeni, nem kell ismerkedni meg udvarolni napokig, hetekig,minek? Kerek perec mondjátok meg az illetőnek hogy csak szexet akartok mást nem. És akkor nem pazaroljuk egymás idejét. Vagy csak én fogtam ki azokat akik udvarlás címén csak hátsó szándékaik vannak, semmi komolyabb.
Teljesen ismerős a dolog.
Szerintem is gerincesebb lenne ha megmondanák az elején. Csak hát gondolom az nem annyira célravezető. Ugyanis akkor van választási lehetőségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!