Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyjából milyen arányban jönnek be a nőknek a bilincses, kötözős stb szexuális játékok?
Férfiak tapasztalataira is kíváncsi lennék, milyen gyakran találkoztok ilyen nővel, és nők, tőletek is kérdem, hogy nektek bejönnek ilyesmik?
Pl. ágyhoz bilincsel egy férfi, és úgy kényeztet, vagy hátra bilincselt kézzel sz.pás, büntetésből hogtied, ball gagged, o ring gagged, armbinder, ballet boot, latex, spandex..
Ilyesmik bejönnek a nőknek? Melyik jön be több nőnek és melyik kevesebbnek? Vagy ha nem kifejezetten izgat, kipróbálnátok-e?
Tényleg, azt még meg szabad kérdezni, mennyi idősek vagytok?
Egyébként én 30f
Nekem egyáltalán. Semelyik
Ha egy pasi megbilincselne, addig rúgnám, amíg mozog
"Nekem egyáltalán. Semelyik
Ha egy pasi megbilincselne, addig rúgnám, amíg mozog"
Szerintem ti az ilyesmit félreértitek. Ha neked nem jön be, miért tenné? Ha valaki ezt a másik akarata ellenére tenné, annak legszívesebben a karját törném!
Ez nem arról szól, hogy a másikat rákényszeríteni valamire!
Engem megbilincselhetne. Nem volt még rá példa, szóval nem tudom mennyire feküdne a dolog. De nem zárkózom el.
30N
Én szeretem ha megbilincselnek vagy kikötöznek.
Szeretem ha uralkodik felettem a férfi.
ma 16:41
Szerintem az ilyesminek alapból csak olyan esetben van értelme, ha megvan a mély bizalom a nő és a férfi között.
Engem izgat a dolog, exem gyakran kikötözött, vagy hátrakötött kézzel leszpatott. Nekem bejön a durva szex.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!