Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátnőm szülei eszméletlen vallásosak, minden egyes nap elmondják neki, hogy ne feküdjön le velem meg alig engedik el bárhová is. Lassan 2 éve vagyunk már együtt ugyan, de még nem aludhattunk együtt sem. Viszont a barátnőm már nem akar ezzel az egésszel várni többet, mert tudja hogy nekem is kellemetlen ,hogy nincs szex,de fél hogy megtudják és hazudni sem akar. Noss én ezt nem is erőltetem és próbálom nem is éreztetni vele és inkább otthon elintézem bár ő már csinálja a dolgokat pl orál vagy kézimunka, nekem viszont nem engedte hiába kértem. Egészen mostanáig. Az utóbbi 2 hétben már jobban engedte a dolgot vagyis megmutatta, megfoghattam, simogathattam, óvatosan megujjazhattam stb szépen lassan haladtunk. És tegnap este a szülei elmentek valahová kiránduli a tesói meg a mamájuknál voltak és áthívott, hogy aludjak ott. Természetesen én mentem és filmeztünk, beszélgettunk stb. Reggel pedig azzal fogadott hogy a pólómban mászkál egy szál bugyival és annyira ráizgultam, hogy odaszaladtam elkezdtem csókolgatni a nyakát levettem róla a pólómat és az ágyra tettem aztán elkezdtem egyre lejjebb menni lekerült a bugyi és elkezdtem nyalni kb 2 perc telhetett el amikor egyszer hirtelen nagy csattanás volt, a barátnőm ajtaját csapta be az apja és ordibálni kezdett, hogy öltözzel és takarodjak onnan amíg szépen mondja. Hiába próbáltam megmagyarázni, hogy komolyan gondolom a lányával, csak kiabált és én inkább eljöttem míg tehettem. Azóta nem beszéltem a barátnőmmel és egyenlőre nem merek hozzájuk átmenni sem.

Mégis mit csinálhatnák?

A barátnőm 17 éves én pedig 20.

2018. okt. 23. 14:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mi történt? Jól vagytok?
2018. nov. 4. 13:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!