Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám elérni ezt elérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni ezt elérni?

Figyelt kérdés
Annyi az egész, hogy van egy barátnőm, akit imádok. Nagyjából már 1 és fél éve boldogítjuk egymást. Már csak a külseje is megbolondít, annyira kis ártatlannak néz ki, mivel eléggé alacsony és kis ügyetlen, de valahogy megvan a bája. Sosem tudnám bántani és néha már magamon is elcsodálkozok, hogy mennyire nyálas dumákat tudok tolni ha róla van szó, de nem is ez a lényeg. Valahogyan rá szeretném venni az orálra, mivel a szüzességét nem szeretném elvenni, csak akkor ha teljesen készen áll rá. És most már előre érzem, hogy a válaszolók nagy része elküld a k***a anyámba, mert rá akarok erőltetni valamit. Ez nem így van, mint mondtam sosem tudnám bántani semmilyen féleképpen. Igazából nagyon kerüli a témát és magamra vállalom ez az én hibám, mert régen sok mindenkivel össze feküdtem, de ez még előtte volt. Azelőtt mielőtt megismertem. Eddig sosem tudtam vele semmilyen mocskos dologról beszélni, egyszerűen nem vitt rá a lélek. De újabban egyre többször "játszadozik" velem és élvezi is szerintem, hogy kikészít, már ami a szexuális életünket illeti, mivel tudja, hogy az aranyos külseje megőrjít. Szeretném már egy kicsit beavatni, a szexuális életbe,megmutatni neki, hogy nem rossz dolog az. Először kényeztetném én, meg mutatnám neki, hogy ez egy brutál jó dolog. Mint mondtam imádom, mert teljesen olyan mint egy angyal,de néha már annyira jó lenne hallani a nyögéseit vagy egyszerűen bármit ami ehhez fűzhető. Majdnem két éve a jobb kezem a legjobb barátom, csak egyszerűen már annyira nem bírok magammal. Félreértés ne essék más nőre/lányra rá sem tudok nézni, szerintem ezt nevezik valamiféle k***a nagy szerelemnek, de tényleg ez van. Szerintetek, hogyan kezdjek neki? Hogyan mondjam el, hogy mit szeretnék úgy hogy még véletlenül se bántsam meg? Valamiféle tipp?

2018. okt. 22. 22:46
 1/6 A kérdező kommentje:
*Hogyan tudnám elérni ezt (elírtam)
2018. okt. 22. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén..baromi jó kapcsolatotok lehet,ha másfél év elteltével a hű de nagy szerelemben addig nem jutottatok el,hogy legalább beszélgessetek a szexről.

Ő kielégít téged orálisan?Vagy a "kikészít" és játszadozik",az mit jelent,hogy jól kiveri neked?

Egyébként melyik csoporba jár a barátnőd, a méhecskébe vagy a mókusba..?

De komolyan,legalább kijárta már az általánost?Betöltötte a 14-et?

2018. okt. 22. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. okt. 22. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ez elég nehéz kérdés. Esetleg, ha olyan szituációban vagytok épp, próbálj vele egy kicsit tovább menni.

Vagy egyszerűen próbáld kipuhatolózni, szeretne egy kicsit továbbmenni.

Az is kérdéses, hogy áll az orálhoz. Nem minden lány szereti annyira ha szopnia kell, s igazából a nyalásért sem mindenki rajong. (Bár tudom elenyésző.)

Nagyon nehéz tudni, hogy nem bántanád meg. Hiszen te ismered. De szerintem amikor tényleg olyan a szituáció; csókokoztok meg ilyesmi. Akkor megpróbálkozhatnál , hogy megkérdezed tőle, nem e szeretne picivel többet, de csak annyit, ami még neki belefér. Mert nem erőltetsz semmit. De nagyon jó lenne. Ha megbízik benned, s ő is annyira szeret, mint te őt, akkor nem lesz nagy sértődés!

De mit jelent, hogy "játszadozik"?

Drukkolok!

L

2018. okt. 22. 23:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Először is #2-es...méhecske vagy mókus csoport? K**vagy jó viccek, most aztán igazán poénos voltál, garulálok. Remélem most jobban érzed magad. A félreértések elkerülése végett... én 19 vagyok, ő pedig a 17-et töltötte, szóval már nem vagyok kiskorú :) Megvan az oka annak, hogy annyira nem erőltetem a témát. Régen volt egy erőszakosabb barátja és azóta inkább kerülöm a témát. A kikészít szót, arra értettem, hogy játszadozik velem. Kelleti magát, mert tudja, hogy izgat vele, de sosem történt semmilyen kielégítés, mert mint mondtam nem erőltetek semmit.
2018. okt. 23. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem más ápolgatja a barátnődet. Egyébként meg mondd neki, hogy "szopjál cica!"!
2018. okt. 24. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!