Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Személyesen miért lesz visszah...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyesen miért lesz visszahúzodó?

Figyelt kérdés

Van egy srác , neten szoktam vele beszélni, akkor olyan nagyszájú, tipikus tökös srác, de amikor találkozunk és szexre kerül a sor, rá se lehet ismerni, annyira csendes, visszahúzodó, pedig nem tartom magam ilyesztőnek meg ilyenek.

( szexkapcsolat a mienk )

L

Normális válaszokat előre köszönöm!

2018. okt. 22. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Ilyesztő? Az milyen?

Tipikus fotelnindzsa. Nagyon sok ember ilyen. Férfi, nő egyaránt.

Én ezért nem szeretek interneten ismerkedni

Sokkal jobb és egyszerűbb a személyes ismerkedés, mert szinte biztos, hogy a netes személy és a valós személy nem ugyanaz

2018. okt. 22. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Mert neten azt tudja hazudni, hogy 20 centis a farka, ez önbizalmat ad neki, de tudja, hogy élőben ugyan-ez nem működik.
2018. okt. 22. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

ma 15:45

Ez egy baromság, én neten is megmondom bárkinek, hogy 14 centis a farkam, és nem leszek ettől neten kevésbé magabiztos, sem pedig élőben magabiztosabb! Nem is értem minek kamuzni róla? Szerintetek élőben nem fogja majd látni, vagy mi? Meg amúgy is miért tenné magabiztosabbá egy férfit az, ha 20 centis lenne a dákója, engem pl. sokkal magabiztosabbá tenne, ha nem tartanék attól, hogy nem fog semmi az eszembe jutni, amikor élőben beszélgetünk.

Ez nem farok kérdés, ez egy személyiség típus, én is ilyen vagyok. Neten sem túlzok soha, csak élőben ehhez idő kell.

Egyedül azt nem értem, az ilyen ember minek alakít ki szexkapcsolatot? Nekünk tipikusan a hosszútávú kapcsolat és bizalom építés fekszik, amint teljes mértékben el tudom engedni magam egy nő mellett, ugyan olyanná válok, mint amilyen neten vagyok!

2018. okt. 22. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
mert bizonytalan, gátlásos.
2018. okt. 22. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
iJesztő...
2018. okt. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!