Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
Sokszor amikor látok az utcán egy fiatal pár akkor azon kezdek fantáziálni, hogy milyen lehet amikor szexelnek.
Meg hogy milyen izgató amikor valakiknek fiatalon lesz gyerekük.
Tudom, hogy ez beteges dolog, de szerintem ez azért van, mert kimaradt a szerelem meg a szex a tinikoromból:/
21 éves vagyok, próbálok nem ilyen dolgokra gondolni, de nem nagyon meg:/
2018. okt. 21. 12:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi probléma ezzel, hogy ilyesmire gondolsz, erről fantáziálsz.
3/7 anonim válasza:
Én terhes nőknél szoktam erre gondolni, de már egészen kicsi korom óta, amióta fel lettem világosítva.
20L
4/7 anonim válasza:
Lány vagy kérdező? Én F vagyok,és én pl. arra gondolok ha az utcán látok egy nekem tetsző csajt,hogy vajon milyen lehet a nemiszerve,közelről hogy festhet... 😃
5/7 anonim válasza:
én ma a munkahelyemen láttam egy fiatal párt összeölelkezve, mindenkiről megfeledkezve csókolózni. amolyan kis szürke egerek, de nagyon belefeledkeztek a csókba. vajon milyenek lehetnek otthon? kis misszionárius, vagy ott elengedve magukat hajtépős, fenékcsapkodós....?
7/7 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok vele mint 3-as, ha filmekben szülési jelenetet láttam akkor kisgyerekként mindig merevedésem lett XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!