Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk. Ti mit tennetek? Egymasra vagytok kattanva a csajjal, van ferje de a szexualis vagy ott van koztetek
Probàld meg kiverni a fejedből. Ismerkedj vki mással, s éld ki magad.
Dehogy nem akarja megcsalni. Ha közös masztit akar, akkor meg fogja. Ilyen tartásu nő meg ne kelljen.
Én nő vagyok, egyedülálló, és egy nős pasival voltam ugyanígy.
Másfél(!!!) évig irkáltunk, fő téma volt a szex, ráadásul szinte mindenben passzoltunk ilyen téren.
Ő domináns szeret lenni, én imádok alárendelt lenni, ez mindkettőnk igényét kielégítené.
Aztán jött a képcsere, maszti közben, utána már videó, utána irkálás, közben maszti, élvezés előtt telefon, hogy halljuk egymást és egyszerre élveztünk...ez mind csak olaj volt a tűzre!
Szándékosan direkt nem találkoztunk, mert tudtuk akkor mi lesz. Néha véletlenül összefutottunk bolt, utca...itt ott.
Másfél év után találkoztunk, direkt, tudtuk, hogy szexet akarunk, akartunk egymást, ha nős ha nem...
Hát az a szex...eszméletlen volt. Ahogy belépett a lakásba egymásnak estünk, és egész éjjel szexeltünk szinte, persze nem folyamatosan, de gondolhatjátok, másfél év folyamatos egymásra való masztizás után milyen energiák szabadultak ott fel. Életem legjobb szexe volt.
Azóta nem találkoztunk, de a online ugyanúgy megy ez tovább. Egyébként ő sem akarta megcsalni a feleségét, és én sem akartam szerető lenni, de utólag nem bántam meg, még ha szégyen is.
Nem fog múlni a vágy amíg meg nem kapjátok egymást, ha igazán egymásra vagytok hangolódva. 27nő
Szexkapcsolat lenne mert hiába kerűlgetnènk egymást a vágy ott lenne!!
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!