Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen bondage vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
Korotokat is írjátok le!2018. okt. 14. 10:00
1/9 anonim válasza:
Egy fiú teljesen átnevel, a végén teljesen a k.vája leszek..Azt tesz velem amit akar, néha a baarátait is áthívja és többen raknak meg, amíg ki vagyok kötve, tehetelenül 19 L
2/9 A kérdező kommentje:
Izgalmasan hangzik :)
2018. okt. 14. 12:37
3/9 anonim válasza:
Erdőbe fához kötözve. De ez elég veszélyes lenne több okból is így marad álom helyette négy fal közt szoktuk kiélni vágyainkat :)
24L
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, jobb is azt négy fal között csinálni azért :)
2018. okt. 15. 14:40
5/9 anonim válasza:
Ma doktorosdit játszunk. A párom már három órája ül kint a folyosón és várja, hogy behívjam.
6/9 anonim válasza:
Az, hogy a párom hosszabb időre kikötözzön az ágyhoz. Szóval nemcsak szex közben, hanem így nézzünk közösen filmet mondjuk, vagy ott hagyjon egyedül néhány órára, amíg ő elmegy otthonról.
33/N
7/9 A kérdező kommentje:
Jól hangzik :)
2018. okt. 24. 17:16
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon durva. Én például legszivesebben az összes kancig@nyt kiherélném.
9/9 anonim válasza:
6-os van kedved erről beszélgetni privátban? Nem szeretnék semmi személyeset csak beszélgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!