Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki nem csinálja orálisan a barátjának? Akik csinálják azok is válaszoljanak, lássuk milyen az arány
Figyelt kérdés
Kor is írhattok. :)
Köszönöm a válaszokat.
Srácok,most ne írjatok,csak olvassatok ;)
2018. okt. 13. 22:26
1/14 anonim válasza:
Én csináltam az expasimnak. 23N
2/14 dot. válasza:
én szeretem csinálni de nem szeretem ha nekem csinálják :) 24N
3/14 anonim válasza:
Nem szeretem se oda, se vissza
36/N
4/14 anonim válasza:
Próbáltuk, de ő nem szereti. 20/L
5/14 anonim válasza:
Én imádom szájjal csinàlni a partneremnek. A legjobb érzés a világon, amikor làtod rajta, hogy majd felrobban annyira élvezi, és ki is mutatja, zihàlva, hangosan, szavakkal.. nincs ennèl jobb dolog a vilagon. ;)
Aki meg “nem szereti”, azt még nem sz.ptàk le úgy isten igazából, hogy a feje is behorpadjon.. :DD
26N
6/14 anonim válasza:
Adni nagyon szeretek, kapni kevésbé.
7/14 anonim válasza:
Az 5tel egyet értek. Szeretem csinálni, de ha a pasi kifejezi tetszését, hát nagyon nagyon sokat dob az én hangulatomon is.
8/14 anonim válasza:
Nálam oda-vissza alap az orális szex. Imádom adni és imádom kapni.
31N
10/14 anonim válasza:
Sokan undorítónak tartják ..s
Dee szerintem természetes dolog ..
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!