Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A budapesti fiatal ázsiai nőket mennyire könnyű lefektetni?
Figyelt kérdés
Pl egy kínai büfés vagy cipőboltos csini eladót. Van valakinek ilyen tapasztalata?2018. okt. 12. 21:44
2/14 anonim válasza:
Pont ugyan olyan, mint bárki mást... Ha itt kell kérdezned, akkor neked piszok nehéz...
3/14 A kérdező kommentje:
Ha még egy "..."-ot írtál volna még el is szégyeltem volna magam hogy hülyeséget kérdezek a gyakorikérdések.hu-n, de ez kb olyan mint amikor vizes lesz a nadrágod az óceán közepén PONT PONT PONT
2018. okt. 12. 22:11
4/14 anonim válasza:
kb a lehetetlennel egyenlő.
a kínaiak nem tekintik emberi lénynek a magyarokat,csak annyit kommunikálnak velünk amennyi elengedhetetlen plusz szép kínai nőt én még nem láttam,nagyon csúnya népcsoport.
a vietnámiak esetleg.
de ott meg az van,ha meglátja valaki a családjából azonnal rászólnak hogy ilyesmiről szó nem lehet,ha ez nem hat akkor megverik.
ha ez sem hat akkor hazaküldik vietnámba.
6/14 anonim válasza:
Kaposvári vagyok ,itt reménytelen,sajnos....
7/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen származásúak. Mert nem mindegy. Ja, én is úgy tudom, hogy a kínaik csak saját fajtájukkal kavarnak. A vietnamiak azonban közvetlenek, legalábbis akiket én ismertem. Náluk szerintem érdemes próbálkozni.
8/14 anonim válasza:
Nagy álmom, lefeküdni egy szép japán lánnyal :)
9/14 anonim válasza:
Petrificus totulus átokkal próbálkozz, attól elterülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!