Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A "Jelqing" gyakorlatok érnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Jelqing" gyakorlatok érnek valami a péniszvastagítás céljából vagy felesleges is próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Már megszámolni sem tudom hány csaj csalt, alázott meg szex közben vagy dobott, amiért kimondottan vékony pö***m van és semmit nem érzett belőlem. Ezért arra gondoltam, hogy elkezdem ezeket a gyakorlatokat: [link]

Van ezzel valakinek tapasztalata? Nem feltételezés, hanem konkrét tapasztalat. Jó, mondjuk hülye és naiv vagyok, mert +1 konkurencia miatt úgyse fogjátok elmondani, hogy valóban bevált-e hosszú hónapok kitartó munkája. :P

Csak nekem nem sok türelmem van és feleslegesen nem akarom pocsékolni az időmet olyannal, ami nemhogy nem hasznos, de esetleg még káros is lehet. Mondjuk az impotenciával se vesztenék sokat, mert így sincs úgy sincs csajom.

2018. okt. 12. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
1 esnek 29 centi max az agyad helye atmèrőben.🤣🤣🤣🤣🤣🖕🖕🖕
máj. 18. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!