Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak tényleg jobbak a szexben mint Európában?
Figyelt kérdés
Azt hallom hogy itt nagyobb a méret és tovább bírják, jobbak az ágyban2018. okt. 12. 17:47
1/6 anonim válasza:
Én csak eggyel voltam életemben, de inkább nem mondok semmit.
Bár egy negatív tapasztalatból nem lehet messzemenő következtetést levonni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem minden nemzetnél megvan aki jól nyomja és van aki rosszul. Akár nőben akár férfiban.
3/6 anonim válasza:
igaz a válasz a kérdésre. a vessző méret az bizonyitott is. De mivel a magyarok külföldön is keresettek mert jó munkaerők. Nagyon valószinű hogy jobban is birják
4/6 anonim válasza:
Te összehoztad a szexuális teljesítményt, a munkaerő piaccal :D Tapsi Tapsi!
5/6 anonim válasza:
Miért kell általánosítani?
Minden nap van legalább három ilyen ostoba kérdés
Nemzetiségtől független, hogy ki milyen az ágyban
Én voltam már olasz pasival, nigériaival, amerikaival, brittel, magyarral, spanyollal, de nem mondanám azt, hogy a magyarok jobbak bárkinél
6/6 anonim válasza:
Nem, csak a magyarok hazudták a legnagyobbat/legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!