Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki érzelem nélkül nem tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki érzelem nélkül nem tud szexelni az magasabb érzelmi és szellemi szinten van?

Figyelt kérdés
Én férfiként nem vagyok képes csak szexre, egy éjszakás kalandra stb. Nekem kell az érzelem, szerelem ahhoz hogy egy nővel együtt legyek. Én emiatt különbnek érzem magam, mert szerintem az inkább állatias, aki képes csak szexre. Mert ugye a kakas is a baromfiudvarban csak a úgy ráugrik a tyúkra.
2018. okt. 12. 13:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
3 éve komoly kapcsolatban vagyok, mielőtt a buta általánosítások előjönnének.
2018. okt. 12. 13:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pszichológus de a józan ésszel utánagondolva, pont az ellenkezője. Érzelemmentesem kefélő, pritív vagy.
2018. okt. 12. 13:40
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Aki “állatias”, annak sokkal erősebb ösztöne dolgozik, mint amilyen pipogya te vagy. Az “állatias” ember képes a fajfenntartásra, bármilyen szituációban.

Neked inkább vaginára lenne szükséged.

Ne magyarázd meg, hogy te valamilyen tulajdonságod miatt magasabb rendű vagy, mert akkor nem vagy több, értelmesebb, mint az a bizonyos osztrák bajuszos bácsi, akire a fél világ vadászott a 40-es években....

2018. okt. 12. 14:48
 14/18 anonim válasza:
100%

A sok "állatias" barom csalja meg a feleségét/barátnőjét. Sokkal értelmesebb egy olyan ember akinek szerelem kell a szexhez. Én is ilyen vagyok csak nőben. Sose tudnék lefeküdni olyannal akibe nem vagyok szerelmes.

A másik dolog meg az h nem a kérdező gáz hanem azok akik meglátnak egy nőt és már egyből az jön nekik h "ezt meg kéne dugni".

Tudjátok mennyire undorító hallgatni az ilyen alpári idióták beszélgetéseit? Mikor elmegy előttük egy full idegen csaj erre kibeszélik a "p*csáját" meg már mondják h fel is állt nekik. Nagyon gáz.

2018. okt. 12. 16:40
 15/18 A kérdező kommentje:

Az “állatias” ember képes a fajfenntartásra, bármilyen szituációban.

Az mióta fajfenntartás hogy szexelnek össze vissza gumiban....

Egy érzelmes ember inkább jobb fajfenntartásból mert érzelemből alapít családot és lesz 5 gyereke

2018. okt. 12. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagy senkitől különb. Ez egy dolgot jelent, hogy minden ember más, te ilyen vagy, mások pedig amolyanok.

Én nőként nem egy érzelem mentes szexkapcsolatot tudok a hátam mögött és hogy őszinte legyek, semennyivel sem másabb nálam az együttlét szexuálisan egy komoly kapcsolatban, mint egy szexkapcsolatban. Nekem a szex a vágyakról szól, hogy vágyom a másik emberre, a vele való együttlétre és a kölcsönös örömszerzésre. Ehhez nekem nem kellenek érzelmek. Sőt, egyébként belőlünk van a kevesebb, ugyanis a legtöbb embernek kellenek az érzelmek a szexhez. És egyáltalán nem osztom azt a nézetet, hogy a szex azzal a legjobb, akibe szerelmes az ember. Szerintem azzal a legjobb, akivel a legjobban összeillik szexuális téren az ember. És ez független attól, hogy szerelmes vagyok-e belé, vagy sem. Valakivel vagy egyeznek a szexuális igényeim vagy nem. Akivel igen, akkor azzal jó lesz az együttlét.

Szóval nyugi, nem vagy különb tőlem! :)

2018. okt. 12. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, ez egy pszichológiai állapot/ szexualitás típus (most nem nézek neked utána a nevének, de ha az aszexualitásra rákeresel akkor valószín meg fogja említeni a wiki csak úgy mellékesen), az meg hogy különbnek érzed magad egy másik (egyébként elég antipatikus) pszichológiai állapot, és egyáltalán nem kéne rá büszkének lenned.
2018. okt. 12. 18:41
 18/18 anonim ***** válasza:
így-így
2018. okt. 16. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!