Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha ennyire fáradékony?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ennyire fáradékony?

Figyelt kérdés

A párom 27 éves,felnőtt férfi.

Hosszabb kihagyás után most itt vagyok neki. Jó vele az együttlét de meglepően fáradékony odalenn. Többször van az hogy meg kell állni,kis összebújásos pihenés. Ami nem lenne probléma de elég gyakran fordul elő,hogy pont eljutnék az orgazmusig csak közbe jön ez...

Odafigyel,foglalkozik velem másképp viszont akkor már nem ugyanaz,nem is jutok el a csúcsra ha egyszer elhúzzák előttem a "mézesmadzagot"

Szóval

Szerintetek normális hogy ennyire fáradékony és így akkor is lelankad ha épp bennem van?

Nem találkoztam még ilyen esettel ami azt illeti.

2018. okt. 10. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl tág neki? Bár lehet sosem vallaná be.
2018. okt. 10. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy nem is kiván igazából!De küld orvoshoz!
2018. okt. 10. 19:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon fáradt és így is szexeltek akkor normális h néha kicsit megáll h összeszedje az erejét, és így egy kicsit az aktust is tudja húzni h ne süljön el olyan gyorsan.

Viszont ha akkor is lelankad ha benned van, az már kicsit kellemetlen, nem sztresszes mostanság? mert a fáradtság és a sztessz okozhat merevedési zavarokat.

2018. okt. 10. 19:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Kétlem hogy tág lennék neki. Ő nekem az első :)

Ráadásul nem is régóta.

Változó mennyire stresszes - fáradt.

De bármilyen is legyen a szituáció ez majdnem mindig fennáll. Ráadásul tényleg csak az zavar hogy akkor is ha bennem van...

Sokszor gondolok rá,hogy na tényleg csak a fáradtsága miatt van,pihennie kell. De amikor van 2-3 szabinapja és kipihent akkor is érvényes a dolog :/!!

2018. okt. 10. 19:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Elviekbe kíván,legalábbis én úgy gondolom :D

Azért ha már reggel öltözök és "sátor" van a takaró fele, esetleg napközben egy kicsit hevenyebb csók csata is kiváltja az effektust csak csak van igénye rám

2018. okt. 10. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
vannak eleve faradekonyabb emberek, menjen mozogjon vagy sportoljon valamit, h jobb legyen az allokepessege
2018. okt. 10. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ertitek, "allokepessege" :D
2018. okt. 10. 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ha már reggel öltözök és "sátor" van a takaró fele, esetleg napközben egy kicsit hevenyebb csók csata is kiváltja az effektust csak csak van igénye rám"

Reggel amúgy is majdnem mindenkinek áll. Ez nem mérvadó.

A hevesebb csókcsata felkeltheti a vágyat. Kérdés, hogy valóban kíván-e , vagy csak a szexet kívánja?

Milyen csajai voltak előtted? Egyéjjszakások mennyire mentek neki? Akkor is volt neki ilyen? Hány percnyi aktus után kókad le? Te mennyire vagy csini?

2018. okt. 10. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párod edzetlen nagyon.

Nem egy nagyon vékony pasasról van szó?

2018. okt. 10. 22:48
 10/10 anonim ***** válasza:
reggel a teli hólyag miatt áll! Az nem szexuális inger.
2018. okt. 10. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!