Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen még nem volt nőm, mennyire gondoltok vesztesnek?
Ha magadat annak tartod, akkor az is leszel
Mellesleg nem kell ahhoz buliba menni, hogy valaki ismerkedjen...
Fejleszd magad. A tested, a szellemed. Nem kell izomagyúnak lenni, csak ne legyél kanapéharcos puhos disznó. Ha egy igényes, jó humorú, intelligens férfival hoz össze egy nőt az élet, máris megfordul a fejében, hogy lehetne vele valami. De ezért tenni kell.
Az izom hiánya nem szerencse kérdése :D
Nekem sem azért nem szaros a seggem, mert szerencsém van és magától kitörlődik vagy olyan se lesz, hanem igenis teszek érte: kitörlöm.
Hogy 23 évesen nem volt nőd az nem probléma. A haverom 23 és neki is csak egy nője volt, egyelőre nem is akar. Egytem mellett dolgozik és heti 5 ször kondizik. Kitölti minden idejét így jól érzi magát nő nélkül is.
A baj ha semmit nem csinálsz csak a gép előtt ülsz és várod a sült galambot, vagy prostizol ahelyett hogy megdolgoznál egy kapcsolatért. Na ez a nagy baj.
Nem vagyok se izmos, nem kellek én senkinek, nem járok/ nem hívnak buliba.
ezen mind tudsz változtatni, ha akarsz, de ahhoz fel kell emelned a feneked
Az, hogy nem volt nőd, az nem vészes, mert dolgozhat/tanulhat addig és olyat valaki, hogy másra ideje se legyen.
Az viszont, hogy tenni se akarsz ellene, az tényleg "lúzer" hozzáállás. Ha ölbe tett kézzel várod a sültgalambot, nem is fogsz változni.
Az, hogy nem volt nőd, nem gáz. Az, hogy úgy érzed, csak prostinál van esélyed, az viszont az.
Mozdulj ki, érezd magad jól a bőrödben, ne stresszelj rá a témára. Ha lúzernek látod magad, akkor más is a annak fog látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!