Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen még nem volt nőm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még nem volt nőm, mennyire gondoltok vesztesnek?

Figyelt kérdés
Csak prostiztam több tucatszor.

2018. okt. 9. 13:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem gondollak vesztesnek, de mi az oka ennek?
2018. okt. 9. 13:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Elkerül a szerencse. Nem vagyok se izmos, se magas. nem kellek én senkinek. nem járok/ nem hívnak buliba.
2018. okt. 9. 13:19
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Semennyire se gondollak vesztesnek, így alakult. Lehet, hogy tíz év múlva meg tele leszel nőkkel... Ez egyébként nagyrészt rajtam múlik.
2018. okt. 9. 13:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha magadat annak tartod, akkor az is leszel

Mellesleg nem kell ahhoz buliba menni, hogy valaki ismerkedjen...

Fejleszd magad. A tested, a szellemed. Nem kell izomagyúnak lenni, csak ne legyél kanapéharcos puhos disznó. Ha egy igényes, jó humorú, intelligens férfival hoz össze egy nőt az élet, máris megfordul a fejében, hogy lehetne vele valami. De ezért tenni kell.

2018. okt. 9. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az izom hiánya nem szerencse kérdése :D

Nekem sem azért nem szaros a seggem, mert szerencsém van és magától kitörlődik vagy olyan se lesz, hanem igenis teszek érte: kitörlöm.

2018. okt. 9. 13:28
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Hogy 23 évesen nem volt nőd az nem probléma. A haverom 23 és neki is csak egy nője volt, egyelőre nem is akar. Egytem mellett dolgozik és heti 5 ször kondizik. Kitölti minden idejét így jól érzi magát nő nélkül is.

A baj ha semmit nem csinálsz csak a gép előtt ülsz és várod a sült galambot, vagy prostizol ahelyett hogy megdolgoznál egy kapcsolatért. Na ez a nagy baj.

2018. okt. 9. 13:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Feltehetően nem forogsz olyan környezetben (iskola, munkahely), ahol sok nő van. Párkapcsolathoz többnyire nem szórakozóhelyről kell partnert keresni.
2018. okt. 9. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok se izmos, nem kellek én senkinek, nem járok/ nem hívnak buliba.

ezen mind tudsz változtatni, ha akarsz, de ahhoz fel kell emelned a feneked

2018. okt. 9. 13:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem volt nőd, az nem vészes, mert dolgozhat/tanulhat addig és olyat valaki, hogy másra ideje se legyen.

Az viszont, hogy tenni se akarsz ellene, az tényleg "lúzer" hozzáállás. Ha ölbe tett kézzel várod a sültgalambot, nem is fogsz változni.

2018. okt. 9. 14:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem volt nőd, nem gáz. Az, hogy úgy érzed, csak prostinál van esélyed, az viszont az.

Mozdulj ki, érezd magad jól a bőrödben, ne stresszelj rá a témára. Ha lúzernek látod magad, akkor más is a annak fog látni.

2018. okt. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!