Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány, akinek természetes, szőrös intim területen? Ti hogy próbálnátok ilyen lányra rátalálni?
Szétsavazhattok, szétolthattok: nekem akkor is nagyon tetszik :)
Viszont kb. esélytelennek látom, hogy megismerjek egy ilyen lányt... Szinte senki :( Szerintem nem is létezik már szőrös punci... :P Tippek? Bármi segítség? Hogy keressek? Szerintem love.hu offos, 60+ az élharcos sereg :)
Én sem borotválom, csak rövidre vágom, de ha a barátom megkérne, szívesen megnöveszteném
21/l
A legtöbb csaj örül neki ha nem kell kopaszra leborotválni.
Majd megbeszéled vele és olyan lesz neki.
A lányok egy része nem követi ezt a divatot (mint én), egy részük csak divatból csupasz, s van, akinek tényleg csak így kényelmes. Namármost ha nem is az első csoportból találsz lányt, de a másodikból igen, az a kedvedért nagy valószínüséggel meghagyja.
Létezik szőrös, s egyes csupaszokból is lehet ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!