Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy dől el az két hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dől el az két hasonló kaliberű lánynál hogy melyikre hajtanak rá többen?

Figyelt kérdés

Pasik mi alapján mentek oda a csajokhoz?

Csajok ti hogy viselitek hogy ha a barátnőtök "kelendőbb"?

2018. okt. 8. 11:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Nőként úgy gondolom talán a belső lehet az oka. Lehet, hogy két lány nagyon hasonlít, de biztos, hogy vannak bennünk olyan eltérő tulajdonságok amik miatt az egyik vonzóbb lesz a többség szemében mint a másik.
2018. okt. 8. 11:28
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Amelyik könnyebben adja magát :D
2018. okt. 8. 11:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy hasonló kaliberűek, attól még mindenkinek más az ízlése. Lehet ugyanolyan jó a testük, de az arca az egyiknek biztos jobban fog tetszeni, aranyosabbnak fogod tartani a nevetését, és máris megvan, hogy számodra melyik a dögösebb.
2018. okt. 8. 11:38
 4/17 A kérdező kommentje:
És pl ha egy barna 170cm körüli 62kilós csaj és egy szőke szintén 170 körüli 50 kilós csaj van jelen melyiket választanátok, és mért?
2018. okt. 8. 11:43
 5/17 anonim ***** válasza:
32%
A vékonyabb nekem jobban bejön, de ez csak sablon. Lehet hogy az a +12kiló nem számít semmit, és fölénnyel nyer a teltebb Hölgy! Látatlanban nem lehet erre tippelni! Nekem pl. a szem fontos. Amit látokbenne vagy megfog, vagy hidegen hagy! És akkor hiába véknyabb 12 kilóval.
2018. okt. 8. 11:47
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező.

Nem a külső dönt sok esetben.

Vannak nők, akiknek olyan erős szexuális kisugárzása van, hogy hiába áll mellette egy csontra ugyanolyan csinos, bomba testű csaj, akkor is a másikat fogják választani. Mintha valami illata lenne a nőnek, amit a pasik képesek érzékelni.

Én alacsony vagyok, alig 160 centi, elég sportos a testem, átlagos a mellem, és elég sok a modell szakmában dolgozó ismerősöm van. Sokszor megyünk együtt szórakozóhelyekre, vagy nyaralni, de kivétel nélkül mindig engem visznek előbb táncba, mindig nekem csapják előbb a “szelet”

Nimfomán vagyok, már sok éve. És ezt a férfiak valahogy érzékelik.

2018. okt. 8. 11:49
 7/17 anonim ***** válasza:
kép nélkül nem tudjuk eldönteni
2018. okt. 8. 11:54
 8/17 A kérdező kommentje:
Aki kommentbe megírja a korát, és hogy honnan ír annak küldök képet, persze semmi aktot.
2018. okt. 8. 11:56
 9/17 anonim ***** válasza:
43%

Amelyik kacérabb, arra hajtanak rá többen. A 170/62 és a 170/50 külsőre tök ugyanúgy bejöhet, nem ez dönt.

Ha komoly szándékaim vannak egy csajnál, akkor az tetszik, ha visszafogottabb alkat. Ha viszont könnyedebb, akkor meg az, ha kacérabb.

2018. okt. 8. 12:04
 10/17 anonim ***** válasza:

ma 11:56

Annak semmi értelme

Ez a te problémád egyedül és ha "csak" szép lányokat akar az ember nézni akkor felnèz fbra instára stb...

Ilyen értelemben nem vagy ennél több tehát minimum akt kép és áll az üzlet :D

2018. okt. 8. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!