Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akinek tetszik és izgat a vákuumos játékok? Gondolok itt a vagina ill pénisz pumpára
Ha akartok isteni popó orgazmust csajok, akkor szerezzetek be egy punci pumpát.
Használat során a pumpa segítségével vákuumot hozzál létre a szívóharanggal. Utána vedd le róla a tömlőt egy ügyes szelep segítségével, a szívóharang ezután is megtartja a negatív nyomását a puncin. Jól beduzzad és vörös lesz a vér többlettől.
Így kényeztetve a popsit farokkal sikító teljes testes remegésben fogsz elélvezni.
Nekem az ex szeretőm évekig imádta. Majd külön mentünk nálam maradt. Azóta még nem találkoztam olyannal akivel tudnám.
Pedig jó lenne
Én most rendeltem egy vákuum szettet, ami meg is jött !
2 a mellbimbora 1 a csiklora! Menetes mind a 3 és azzal lehet fokozatosan emelni a szívás erősséget . Azt mondja a párom hogy maga a mennyország 😉ha érdekel írj !
50F/D
Még nem próbáltam de izgató, néztem videókat már róla
L
A feleségem határozottan nem-et mondott a puncipumpára, hogy nekünk az nem kell. Gondoltam én azért rendelek egyet. Mikor meglátta kicsit szkeptikus volt, de belement, hogy próbáljuk ki. Azt hiszem nagyon bejött neki. Alapból nincs gond a nedvesedéssel, de a pumpa hatására folyt mint a Duna, olyan nedves lett tőle. A duzzadt punci látványa is nagyon beindított mind a kettőnket. A puncinyalást is jobban élvezte mint szokta, meg persze én is, mert alapból szeretem csinálni. Mikor betoltam neki meg maga volt a mennyország. Nagyon élveztünk mind a ketten, érzetre is más egy pumpált puncit dugni. Mi mindenkinek tudjuk ajánlani.
35/F 31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!