Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Új barátomnak meglehetősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új barátomnak meglehetősen nagy pénisze van. Elég fájdalmas a szex. Van valami tippetek?

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat kérnék, és privátokat nem, úgysem fogom megnyitni őket.

Tehát új kedvesem van, nagyon szeretjük egymást és most jutottunk el az ágyig. Sejtettem, hogy nehéz lesz befogadni őt, mivel rendesen megáldotta a Jóisten öv alatt, és valóban, minden együttlét után 2-3 napot regenerálódnom kell.

Én elég alacsony vagyok (160 cm), gondolom ez sem segít a helyzeten (bár nem tudom pontosan, mennyire függ ez össze a befogadóképességgel).

Azt már kezdjük kitapasztalni, hogy vannak pozíciók, amelyekben könnyebb, és vannak, amelyeket egyelőre hanyagolnunk kell, mert fájnak. Az alapos előjáték is segít valamit, de így is fájdalmas kissé és aggódunk, hosszú távon nem lesz-e köztünk ez probléma.

Aki járt hasonló cipőben, írna, hogy neki mi segített?

Előre is köszi!

2018. okt. 7. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
Hozzászoksz majd a nagy farokhoz. Jobb mint egy nevetségesen kicsi 12cm-es ami még vékony is, ergo nem érezel belőle semmit sem..
2018. okt. 7. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is volt már 150-160 cm magasságú barátnőm. Mindben gond nélkül eltünt a 18-as. Úgyhogy ehhez nincs köze.
2018. okt. 7. 18:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Azért érkeztek komoly válaszok, amelyeket köszönök!

Szerintem teljesen mindegy, hogy pontosan milyenek a párom méretei, nem szeretnék számokat írni. A lényeg, hogy számomra kicsit nagy és van egy kis problémánk. Lehet, másnak nem lenne probléma (az ex barátnőjével tudtommal ez nem volt gond pl.)

Amúgy nálunk nem lehetetleníti el az együttléteket. Tehát nem elviselhetetlen vagy annyira fájdalmas, hogy teljesen elrontja az élményt. Így is élvezzük mindketten a szexet. Csak érdekel, hogy vajon vannak-e praktikák, amivel lehetne még könnyebbé tenni a dolgokat.

Azokon túl, amikre már mi is rájöttünk (alapos előjáték, bizonyos pozíciók) még a síkosító jutott eszembe. Még azt ki fogjuk próbálni. Meg remélem, hogy idővel könnyebb és még jobb lesz. Nem tudom, van-e olyan, hogy az ember lánya "megszokja a nagy méretet", fogalmazzunk úgy, "hozzátágul", de remélem, hogy igen.

Ha esetleg erre van valakinek példája, azt szívesen fogadnám megerősítésként. :)

2018. okt. 7. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A férjemnek is nagy szerszáma van. 4eve a férjem. Az elején nagyon fájt, be se tudta tenni, nem tudtam befogadni, aztán hosszú előjáték, (síkosító nem szeretem) és idővel jobb lett. Persze nem horrorisztikus mérete van, de akkoriban nekem túl nagy volt. Mostanra már jobb, de még mindig fáj néha, bizonyos pozícióban, meg ha a férjem elfeledkezik a nagy hevében, és belelendül, aztán lenyugszik mert háton csapom 😂 bocsánatot is kér. 🤣

Szóval ne izgulj, hozzá lehet szokni, bár remélem azért annyira nem tagitott ki. Munkánk miatt keveset vagyunk együtt ezért amikor csináljuk kicsit jobban fáj, de inkább úgy az elején, de aztán jobb, jobban is élvezem.

Használjátok síkosítót, gyűrűt, különböző pozokat, ne aggódj hozzá fogsz szokni. Nálunk pl. Kutya póz meg mindig tabu, mert megdoglok 🤣, de mivel férjem szereti, ezért néha ki írom, meg hát ő finoman csinálja, imádom a férjem. Ha ti is valóban szeretitek egymást, ez nem lehet akadálya a kapcsolatotoknak.

2018. okt. 8. 00:24
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Nekem volt nagy mérettel rendelkező partnerem, ha felizgatott rendesen akkor nem vollt gonnd.
2018. okt. 8. 07:50
 16/17 A kérdező kommentje:

Utolsó két válaszolónak köszönöm külön is! :) Jó pozitív példákat is olvasni.

Nem azt mondom, hogy aki negatív példát írt, annak nem vagyok hálás. Dehogynem. :) Csak nagyon nem szeretném, ha emiatt szakításra kerülne sor kettőnk közt a párommal. Nagyon szeretjük egymást, és remélem úgy lesz, ahogy a feleség is írta kettővel korábban, hogy ha igazán szeretjük egymást, akkor ez nem lehet akadály.

2018. okt. 9. 08:21
 17/17 A kérdező kommentje:

Jelentés: működik nálunk a síkosító :D Gyakorlatilag teljesen megszűnt a probléma a segítségével és egy kis gyakorlással. ;)

Köszi mindenkinek!

2018. okt. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!