Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kevés otthon a szex, akkor szakítsak vagy keressem máshol?
Persze elméleti a kérdés. A gyakorlatban sosem keresnék mást, csak érdekel, hogy ki hogyan gondolja.
Ha nem nagy kérés, akkor írja le a válaszadó, hogy férfi vagy nő és ő mit tenne.
Előszőr beszélnék a próblémáról a párommal, hogy engem ez zavar és többre van szükségem és megkérdezném mi a baj.
Ha ez után sem változna a dolog szakítanék.
N
Most nem leszek népszerű a válaszommal, de szerintem attól is függ, hogy mióta vannak együtt, ezen kívül hogyan élnek, van-e más probléma, veszekedés, vagy csupán "csak" a szex ritkult/szűnt meg teljesen. Közösen elért dolgok (pl. nem biztos, hogy egy közös lakással, hitellel egy amúgy békés de kihűlt hosszú kapcsolatot bármelyik fél is borítani akarna, főleg, ha gyermek van. Tehát a szerető is alternatíva lehet.
N
Ez személyes tapasztalat nálam. A kimenetele:
- beszeltunk a problémárol
- kozos probálkozások a gond megoldására. Ergo tobb szex, tobb odafigyelés. Pár dolog átértékelése...
- hosszutávon nem javulo helyzet
- viták
- szakitás
En nem csaltam meg. Hiányaim voltak a sex miatt. De en egyenes embernek vallom magam, és van tartásom ilyen téren.
De így utolag lehet, hogy bánom hogy nem probltam szeretot. Azota megszarabb lett a helyzetem szex terén :D
Egyébként úgy gondolom, ahogy az előttem lévő írta, tehát mi 10 éve vagyunk együtt, közös hitel, gyerek stb, szal gázos lenne szétmenni, főleg hogy amúgy jól megvagyunk és csak ez lenne a probléma.
30F
Ne szakits. Újíts be 1-3 szeretőt.
Minden igenyedet úgysem fogod hosszú távon egy férfitől megkapni.
Az egyiktől megkapod a biztonságot és szeretetet, a másiktól a bizonytalanságot és a mellőzöttség élményét.
Ezek egymást kizáró dolgok de egy nőnek mindegyikre szüksége van.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!