Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett csajok! Nektek szűkebb a puncitok, mint a vékony csajoké?
Figyelt kérdés
2018. okt. 5. 21:35
1/14 anonim válasza:
voltam teltebb lánnyal nem volt szűkebb
F
2/14 anonim válasza:
Igen. És vigyázz, ha fogynak tágul a dunduka.
3/14 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, ugyanannál a nőnél ducibb állapotban szűkebb, mint amikor lefogyni. Ugyanis a zsír kívülről nyomja a hüvely falát.
Legalábbis magamon ezt tapasztaltam, amikor sokat fogytam, majd visszahíztam.
De két különböző nő között már ez nem érvényesül, mert ha a duci alapból tágabb volt, a sovány csaj meg alapból szűkebb, simán lehet a duci is tág...
Max ha lefogyna, még tágabb lenne, a szűk csajszi meg hízás esetén még szűkebb.
4/14 anonim válasza:
Jelen esetben molett is vagyok és szűk is
Denem testalkat függő meg nem magasság függő
Mert van egy vékony barátnőm és ő is szűk mint a kuuuuurva Isten
7/14 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy szűk vagyok. De belül is párnás!
8/14 anonim válasza:
A nagyon durván bálnákból pedig bárhol lehet puncit képezni.
9/14 anonim válasza:
És a molett csajok honnan tudják, hogy a vékonya vaginája mekkora?
10/14 anonim válasza:
#9: onnan, hogy esetleg volt már vékonyabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!