Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek, lányok?
Arra lennék kíváncsi, hogy mi volt a legfurcsább/legbetegebb/legperverzebb dolog amivel privátban megkerestek benneteket itt a gyakorin?
Kort is írjatok, legyetek szívesek. Szép napot, és jó sztorizást! :)
Valami oltozkodéssel kapcsolatos kérdés volt válaszoltam errejött az üzenet hogy milyen csodásnővagyok nem e pisilnék a szájába.
22
Adjam el a használt bugyimat de úgy h legalább 1 hétig ugyanaz a bugyi legyen rajtam és egy 4 napig hordott zoknit is
Fétisek vannak!
Igénytelen emberek is vannak!
Nekem nincs bajom a fétisekkel ha az nem durva
De igénytelen se vagyok
24N
Meg volt ez a pisis sztori is
Rá kérdezett ha bele pisilnék e a pasi szájába akkor jönne ki e annyi a puncimból hogy televlegyen a szája színűltig
Képes volt több profilról is zaklatni mert teljesen rá volt izgulva erre és azt akarta h hugyozzak a szájába és még azt is felajánlotta hogy fizet érte...
Ugyan pasi vagyok, de tudom, hogy több lányt is megkerestek ezzel..
Valaki használt(!) óvszert szeretett volna vásarolni..
Jajj a használt óvszeres is próbálkozott meg van egy csávó akinrk már a 666. Profilja van és pénzért kéne kézimunkázni vagy dugni és oda irjs mert h nem megy neki az ismerkedés stb...
Így nem is csodálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!