Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mielőtt élesben használtátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielőtt élesben használtátok volna, ti hányszor probáltgattátok az óvszert?

Figyelt kérdés
Szinte soha nem hallottam hogy ezt kellene tenni, én sokkal többet beszélnék erről a témában, nem hiszem hogy élesben kellene mindnekinek először kézben fognia és felhúznia.
2018. okt. 4. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

0.

Nincs szükség gyakorlásra. Ha rosszul húzod fel akkor leveszed és újrázol.

2018. okt. 4. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer kipróbáltam kíváncsiságból, még az első alkalmam előtt. Viszont mikor kipróbáltam még láthatáron sem volt az élesben használat. Az csak pár hónapra rá következett.
2018. okt. 4. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
párszor kipróbáltam, de nem volt nagy felhozatal, csak néha akadt a kezembe pár darab amivel lehetett ismerkedni. Persze nem ördöngösség használni, de azért egy rémült fiatalnak jó, ha legalább már egyszer bontott és húzott fel egy gumit és nem a csaj előtt fog bénázni. Plusz más érzés abban lenni, azt is jó érezni mielőtt még meztelenül fekszik előtted valaki.
2018. okt. 4. 17:16
 4/4 anonim válasza:

Egyszer sem próbáltam. Még a mai napig nem húztam fel óvszert, ezt eddig mindig a barátnőm tette meg.

Ez amúgy ciki?

2018. okt. 4. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!