Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Szerintetek ez oke vagy nem, ti szoktatok csinalni?
Legutobb voltam egy novel es meglepodtem, mert olyan dolgot csinalt amit meg soha nem probaltam. Oralisan kenyeztetett, en alltam o kenyeztetett en ra is segitettem mozgassal de mindekozben o a heremet fogta es az eggyik ujjaval a fenekemhez ert es simogatta de finoman.
Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire izgato es jolesik, de igy volt. Nem merem kerni tole mert kicsit hulyen erzem tole magam de nagyon bejott tenyleg, azt is kiszeretnem probalni milyen amikor a fenekemet nyalja es kozben a kezevel csinalja a partner. En szeretem 69 kozben vagy ha en kenyeztetem akkor odanyalok a partnerem popsijahoz mindig.
Teljesen heterosexualis vagyok.
Lanyok ti szoktatok ilyet csinalni? Esetleg nyalni is szoktatok a parotok feneket, beindit ez titeket vagy teljesen elzarkoztok ettol?
Koszonom a valaszokat!
Szerintem normális :)
Párom fenekét szívesen kényeztetné szájjal, de nem merem neki elmondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!