Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vaginális közösülésnél mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vaginális közösülésnél mennyi ideig szeretitek ha a partneretek a péniszével a puncitokban tartózkodik?

Figyelt kérdés

2018. okt. 3. 11:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
Ja. Gyököt sem vonok te nagy király. Te is azt hiszed, a te micsodád az enberiség történetében a legfontosabb.
2018. okt. 3. 13:49
 12/23 A kérdező kommentje:

Húha, látom ma előbb lett vége a napközinek :D

5, 6, 9-es válaszolóknak köszönöm a hasznos választ.

Gyengébbek kedvéért a kérdés lényege az volt, hogy ugye vannak lányok akik gyorsan elmennek és utána nem kellemes nekik, vannak akik szeretik hosszasan elhúzni, vannak akik egy idő után kidörzsölődnek és még ki tudja hány millió opció van.

vannak akiket már a hagyományos puncis szex már nem is hoz lázba...

2018. okt. 3. 14:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is az elvetemültebb tipushoz tartozom, aki ha lehetne reggeltől estig csinálná, mert sosem elég. Nincs hüvelyi orgazmusom, így az nem határolja be, hogy meddig jó. Végig nagyon jó, ezért minél tovább tart, annál jobb nekem. Nekem a 10 perc még csak a ráhangolódás, 1-1.5 óra már jó. Közben persze váltogatjuk a pózokat.

25N

2018. okt. 3. 15:33
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
13-as: Miért töltögetitek a lyukas hordót?
2018. okt. 3. 16:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Mármint?
2018. okt. 3. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Most ha arra célzol, hogy minek szexelünk sokáig, ha nincs hüvelyi orgazmusom, akkor elég egyszerű a válasz. Mint írtam, végig élvezem, végig nagyon jó érzés, így szeretem minél tovább csinálni. Attól, mert nem lesz orgazmusom, még lehet jó. Tudom, hogy ezt nem mindenki tudja felfogni, mert magából tud csak kiindulni, vagy a tapasztalataiból, és úgy gondolja, hogy csak az létezik, amit ő átél, pedig ez nem így van. Mindenkinek más a jó, és én még jobban is örülök ennek, mintha 3 perc alatt elmennék, és utána rossz a szex, vagy unom, vagy bármi. Én nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet unalmas például. És nem tudom miért baj az, hogy ha valami nagyon jó, azt sokáig akarom élvezni. Pláne, hogy a párom is partner ebben, mert ő is sokáig szeret szexelni.
2018. okt. 3. 19:50
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

#16 - maximálisan egyetértek! Én is ugyanilyen vagyok. Biztos tök jó azoknak a nőknek, akik egy perc után elélveznek, de én meg azt imádom, hogy egy csomó időnk van egymásra. Nem kell pár perc után abbahagyni, nem lesz túl érzékeny a puncim. Én se csak az orgazmusra hajtok, hanem a sokáig tartó élvezetre :)

Szóval válaszoltam is a kérdésre: minél tovább tart, annál jobb.

De kérdező, mire gondolsz az alatt, hogy aok nőt ki sem elégít a punciszex? Te is ilyen análkirály vagy, aki csak erre hajt vagy mi? És miért voltál kíváncsi arra, hogy sok nő hogy szereti, ha te magad is leírtad, hogy millió opció van? :D

2018. okt. 20. 16:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Kifulladasig, nokent orgazmus utan se leszek erzekeny, tudom folytatni
2018. okt. 20. 18:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, hogy már megint miért pontoznak le...
2018. okt. 20. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Tőlem ment a zöld kéz, de szerintem azért pontoztak ke, mert félreértetted a kérdezőt. Ő úgy értette, hogy sok nő nem tud elélvezni csak vaginális közösüléstől, hanem kell a csikló ingerlés is.
2018. okt. 20. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!