Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaginális közösülésnél mennyi ideig szeretitek ha a partneretek a péniszével a puncitokban tartózkodik?
Húha, látom ma előbb lett vége a napközinek :D
5, 6, 9-es válaszolóknak köszönöm a hasznos választ.
Gyengébbek kedvéért a kérdés lényege az volt, hogy ugye vannak lányok akik gyorsan elmennek és utána nem kellemes nekik, vannak akik szeretik hosszasan elhúzni, vannak akik egy idő után kidörzsölődnek és még ki tudja hány millió opció van.
vannak akiket már a hagyományos puncis szex már nem is hoz lázba...
Én is az elvetemültebb tipushoz tartozom, aki ha lehetne reggeltől estig csinálná, mert sosem elég. Nincs hüvelyi orgazmusom, így az nem határolja be, hogy meddig jó. Végig nagyon jó, ezért minél tovább tart, annál jobb nekem. Nekem a 10 perc még csak a ráhangolódás, 1-1.5 óra már jó. Közben persze váltogatjuk a pózokat.
25N
#16 - maximálisan egyetértek! Én is ugyanilyen vagyok. Biztos tök jó azoknak a nőknek, akik egy perc után elélveznek, de én meg azt imádom, hogy egy csomó időnk van egymásra. Nem kell pár perc után abbahagyni, nem lesz túl érzékeny a puncim. Én se csak az orgazmusra hajtok, hanem a sokáig tartó élvezetre :)
Szóval válaszoltam is a kérdésre: minél tovább tart, annál jobb.
De kérdező, mire gondolsz az alatt, hogy aok nőt ki sem elégít a punciszex? Te is ilyen análkirály vagy, aki csak erre hajt vagy mi? És miért voltál kíváncsi arra, hogy sok nő hogy szereti, ha te magad is leírtad, hogy millió opció van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!