Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan "folyik" odalenn, így védekezni?
Figyelt kérdés
Ő a férfi, és állandóan jön belőle, már akkor, ha hozzá érek, és olyan mennyiségben, hogy például a nadrágján is átüt. Ezzel csak az a gondom, hogy mire oda jutunk, hogy felhúzzuk a gumit, már a kezem és az egész farka váladékos, így fel sem lehet húzni, mert már mindenhova jutott bőven... Eddig vagy kézi vezérlésű megoldást eszeltem ki, vagy együtt tusoltunk, és utána tettem fel a gumit, de ez a végtelenségig nem megy... Valami megoldás?2018. okt. 3. 08:07
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es. Mindenesetre én bejelentkeztem szűrésre, és vele is beszélek majd, mert ez nem tréfa. Ha pedig tényleg annyira fel van izgulva és azért, akkor pedig nem csak megkönnyebbülök, hanem örülni is fogok. Mondjuk az alapprobléma még akkor sem oldódott meg, de most ez az elsődleges. Ha ez megvan, akkor magánrendelésen lehet, h rákérdezek,hogy mi legyen az alapproblémával. Ha meg nem akar szűrésre menni, akkor meg úgyis mindegy, mert akkor viszlát bébi. Köszönöm mindenkinek, kivéve annak a kettőnek, akik azt tanácsolták, hogy nyaljam le, mert használjak tablettát. Utóbbit a saját betegségem (nem nemi) miatt nem is használhatom.
2018. okt. 3. 13:05
12/19 anonim válasza:
Nekem volt chlamydia fertőzésem, ott fehéres váladék jött állandóan és a heréim is fájtak időnként. Plusz gyulladásban volt. Antibiotikum kezeléssel gyógyítható. De ha csak színtiszta átlátszó váladék jön és csak szexuális izgalom hatására, az normális: ennyire gerjed rád. Ennyi.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ha ez így van, akkor az mindenképp jó hír. :) Nem érzem magam annyira "jó csaj"-nak, ez eléggé jól esne az egomnak! :)
2018. okt. 3. 14:02
14/19 anonim válasza:
De most egy dolog eszembe jutott.
Orális szexelni nem szoktatok? Vagy gumival csinálod neki?
15/19 A kérdező kommentje:
Odaírtam, hogy "kézi vezérléssel". Még gumival sem tudtunk szexelni, mert amint hozzáértem, akár tusolás utáni törölközés után, máris nedvesedett, kezdhettük volna elölről.
2018. okt. 3. 23:05
16/19 anonim válasza:
Hu de szar lehet ez :D
Verd ki neki parszor es utana alljatok neki a szexnek
17/19 anonim válasza:
És ha gumihuzas előtt közvetlenül lenyalod az előnedvet?
18/19 anonim válasza:
Szia Kérdező! Kiderült időközben,hogy mi okozza,okozta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!