Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők ti hány perces szexre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti hány perces szexre vágytok? Előjátékot leszámítva

Figyelt kérdés
van olyan nő aki mindig legalább 1 órás menetekre vágyik?
2018. okt. 2. 17:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2018. okt. 3. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Nézd, szexeltem nem egyszer órákon át és szerelmes voltam és volt olyan, hogy 4 óra úgy telt el, hogy egy pillanatnak tűnt. Hogy sose volt orgazmusom, azt a magam hibájának tartottam. Aztán találkoztam egy szenvedélyes férfival, aki azt mondta, ha egyszer odajutunk, levetkőzni se lesz időm. Őrületes szenvedély volt köztünk, de nem lett belőle semmi. Most lehetne, de részemről a szenvedély elszállt, mint a füst. Szóval valószínűleg sose tudom meg, milyen lett volna letépni egymásról a ruhát. Csak azt tudom, hogy jelenleg idegesít a hosszas szeretkezés, igaz, már nem vagyok szerelmes senkibe kölcsönösen.
2018. okt. 4. 03:09
 13/15 A kérdező kommentje:
na és olyan aki hamar eltud menni, de még is órákig szexel?
2018. okt. 4. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én párom is el tud menni hamar, de direkt visszafogja. Viszont mióta belegondoltam a ruhaletépős verzióba, azt gondolom, egyik fő probléma, hogy ahhoz, hogy órákon át tartson, mindig abba kell hagyni a ritmust, a legjobb résznél. És lehet, hogy ezért nincs soha orgazmusom. Viszont nem tudom, mert nem próbáltam a másik verziót.
2018. okt. 5. 11:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Min 30-60perc.
2018. okt. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!