Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatod szerint melyik szakma képviselői a legszexibbek?
Itt most nem arra gondolok, hogy hűha, rendőr és akkor az egyenruha, hanem magára az emberek külsejére, szakmától függetlenül.
Én esküszöm bankban nem bírok meglenni, mert olyan dögös, igényes nők vannak bent, hogy az valami félelmetes.
Pont leszarom, hogy kinek mi a szakmája
Még sosem álltam rá senkire azért, mert ilyen vagy olyan egyenruha, vagy miegymás volt rajta
Engem az ember vonz, nem az, amit csinál
Menj be a Duna pláza UniCredit bankjába, ott aztán nézhetsz igényes nőket... trampli, öreg, igénytelen mind.
"Pont leszarom, hogy kinek mi a szakmája
Még sosem álltam rá senkire azért, mert ilyen vagy olyan egyenruha, vagy miegymás volt rajta
Engem az ember vonz, nem az, amit csinál"
Pont ezt írtam, szal nem értem miért vágod hozzá az emberhez.
Mindenkinek más az ízlése.
Én építőmérnök vagyok, és (kezdő) és özönlenek rám a csajok..
De van aki mást szeret, gondol, stb..
Jó, de nem ez volt a kérdés :D
Kezdem azt gondolni, hogy én írtam ki rosszul a kérdést.
Kb úgy képzeljétek el, hogy veszünk nagy általánosságban 10 vasutast, 10 építészt 10x foglalkozású egyént stb és akkor szerintetek melyik csoportból kerül ki a legtöbb vonzó, dekoratív ember.
Nem a munka határozza meg, hol találsz dekoratív embereket, max a táncosoknál és építőmunkásoknál tudod egyértelműen megmondani...
Én személy szerint még nem láttam vonzó nőt bankban, de meglepően sok csinosat fedeztem fel pl. az IT-szektorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!