Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú ideje tudom, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú ideje tudom, hogy a havert csalja a felesége, ráadásul a haver legjobb barátjával, aki szintén nős. A haver iszonyúan féltékeny, gyönyörű, fantasztikus alakú csaj a felesége. Feldobjam őket, vagy tegyek úgy mintha nem tudnék róla?

Figyelt kérdés
A legfurcsább az egészben,hogy a környéken szinte mindenki tud róla,csak épp a 2 érintett nem tud,vagy nem akar róla tudni.Ha szólok,én leszek a pletykás "tetű".Így viszont annyira szánalmas ez az egész.Esküszöm már arra is gondoltam,rövidre zárom ezt az egészet,rástartolok a csajra és én is jól megdugom.
2018. okt. 2. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 2/10

Nínó nínó 20/6 a vízágyú.

2018. okt. 2. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nalunk a bátyám csalta a menyasszonya. Családban mindenki tudta, egyedül én voltam kiakad a rà! Sajnáltam a lanyzot de nem mondtam el neki. A vége az lett hogy a lány 8 év után szakított mert nem vette el feleségül és oda lettek az évei... A mai napig nem tudja h csalta tesóm, mert azóta beszéltem vele. Nagyon sajnálom szegényt. Én elmondanam a haverodnak, esetleg névtelenül. Akkor nem leszel tetű de fel nyitó a szemet
2018. okt. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!