Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nálatok ez előny lenne vagy hátrány? Miért? (F)
Figyelt kérdés
Legtöbbször nagyon nehezen élvezek el szex közben, sokszor van olyan, hogy én nem is jutok el a csúcsra.
Légyszi írjátok hány évesek vagytok! Köszönöm
2018. szept. 30. 14:17
1/9 anonim válasza:
Hátrány. Azt hinném hogy velem van a baj.
2/9 anonim válasza:
Hátrány. Én orgazmus után nem igénylem tovább az ingerlést, mert kellemetlen lesz. Ezért azaz ideális ha egyszerre vagy mindjárt utánam megy el a férfi.
22/N
3/9 anonim válasza:
Próbáld meg a Kékes-en. Akkor már a menet elején is a csúcson vagy! (és rögtön abbahagyhatod)
4/9 anonim válasza:
Hátrány
Mert azt jelentené h szar vagyok és nem birlak kielégíteni
24
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Saját kudarcomként élném meg.
45/N
7/9 anonim válasza:
A nők többsége kapásból nehezen vagy egyáltalán el se tud menni, ezért határozottan hátrány, ha már a férfi se képes rá. Mi értelme így a szexnek, ha egyik fél se élvez el?
8/9 anonim válasza:
Szamomra nagyobb orom maga, ha oromet okozhatok a masiknak. Nekem rosszul esne, magmban keresnem a hibat.
9/9 anonim válasza:
Hátrány
Mert azt gondolnám h szar vaygok és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!