Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mennyire zavarja ha egy srácnak szőrös a feneke?
Figyelt kérdés
Igazából nagyon sokszor hallani, hogy nem zavarja de mikor ott vagy akkor már igen. Szóval így mennyire zavarja ez a nőket?
18/F
2018. szept. 30. 09:10
1/11 anonim 

válasza:

A valóságban kb 20-ból soha egy csaj sem mondta, hogy zavarná.
Normális heteró szexben nem jutnak el oda az emberek, hogy a férfi segglyukát látná a nő.
A seggüket nyalatni vagy felcsatolhatóssal dugatni szerető látens homoszexuálisokról most ne beszéljünk.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem csak a segg lyukat mondom. Hanem úgy ámblokk az egész fenék.
2018. szept. 30. 09:15
3/11 anonim 

válasza:

Nem vagyok nagyon szőrös de azért a hasam meg a mellkasom is jó szőrös. A fenekemen már nem szeretem úgyhogy le szoktam nyírni, én azt a reakciót kaptam hogy szexibb mert jobban látszik a formája.
4/11 anonim 

válasza:

En borotválom es azt mondtak eddig a csajok hogy nagyon tetszik nekik, de egyik sem várta el h borotvaljam
5/11 anonim 

válasza:

Mármint akkor nem a kulalukad környékére gondolsz, hanem hogy a segg körtéid, gerezdjeid ugyanúgy szőrösek, mint mondjuk a lábad?
6/11 anonim 

válasza:

Próbáltam szakszavakat használni
7/11 anonim 

válasza:

Enyem picit szőrös. Nem hinném, hogy a csajomat zavarná, mert folyton markolassza.
8/11 anonim 

válasza:

Eng nem zavar, de mi gyantázzuk a barátom fenekét. :)
9/11 anonim 

válasza:

Miért zavarna? A férfiak szőrösek.
10/11 anonim 

válasza:

Nekem kiábrándító lenne, mert szeretnék eljátszadozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!