Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk tobbsege miert nem kedveli, sot elutasitja a klasszikus, misszionarius poziciot?
Ezt honnan veszed mert ez nem így van!
Ezt pasiként mondom!!
Akikkel én voltam, azok mind szerették. Tehát akkor a férfiak 100%-a kedveli vajon?
Hülyeség általánosítani és minden egyéni különbségre általános okot keresni. Van, aki szereti mert jó neki, és van aki nem, mert kényelmetlen, nem izgatja megfelelő helyen, nem elég intenzív a látvány, fárasztó, stb. Rengeteg oka lehet, hogy valaki nem szereti, de nem hinném, hogy a férfiak többsége elutasítja.
Pasiként mondom, hogy ez az egyik kedvencem! Itt folyamatosan lehet csókolózni és szemezni, meg egymással foglalkozni a behatoláson kívül is. Szerintem a legintimebb és a legbensőségesebb póz.
30/F
Ne kisgyerekekkel beszélgess Kérdező!
Egy egészséges férfi szereti missziben csinálni! Pesze jó váltogatni a pózokat,de a "hagyományos" az egyik legjobb!37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!