Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Hol kezdődik az igazán kis pénisz, amely puncit sem kap soha?
Voltam kisebb és nagyobb pénisszel rendelkező férfival is.
A kicsi péniszt lehet kompenzálni szorgossággal... De nincs jobb, mint amikor érzed, hogy kellesz a férfinak. Amikor benned van, aztán érzed, azt a kellemes fájó-feszitő érzést, hogy tövig benned van, ennél keményebb nem lehetne és elélvez. :) ... Ezt egy kicsivel megáldott férfitól nem kapod meg.
Persze kielégíthet...ha úgy nem, akkor kézzel, szájjal, műpénisszel... De azok nem adják ugyan azt az érzést.
Szerintem 15 cm alatt eléggé gáz a tulajdonosának. Ez olyan hogy 30 éves kocsi is gurul de csak jobb egy új Audi ! :D
A legtöbb exemnek én voltam a legkisebb 17 cm es farkammal, sokat témàzgattunk ezen. Nem esett rosszul , csak azért nem volt jo önbizalom növelésére , finoman fogalmazva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!