Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,11 centis farok nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,11 centis farok nagyon gáz?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, szóval ez már tutira nem fog nőni.. Van így esélyem, hogy valaha is barátnőm legyen?

2018. szept. 28. 11:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%
Hidd el, azzal már lehet " valamit" csinálni, hogyha elég ügyes vagy...
2018. szept. 28. 13:12
 12/30 anonim ***** válasza:
12%
Igen,gáz..!!!
2018. szept. 28. 13:15
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
Hetessel ertek maximalisan egyet. Attol meg hogy kicsi, elvezheto. Az ember erdekel, nem a farka merete. Akarki akarmit is mond. Es akkor ott meztelenul elottem tokeletes a maga “tokeletlensegeivel”. 25/
2018. szept. 28. 14:25
 14/30 anonim ***** válasza:
18%
A nagy többség biztos, hogy ki fog dobni téged is. Nekem csak 1cm-el nagyobb a tiedtől, de az is kicsi, és mellette vékony is.. A legtöbb eddigi kapcsolatom max 3 hónap után vége lett a nők dobtak ki, okot egyik sem mondott, de ez egyértelmű, hogy a kis/vékony farkam miatt volt. Nem kell hazudozni, ez már az a kategória, amiből a nők többsége semmit sem érez mert valószínű vékony is. A vékonyat ilyen 3,5cm-re értsd (átlag vastagság 4-4,5cm). Én már nem ismerkedek emiatt semmi értelme, agy legalább megóvom magam az újabb kidobástól/megcsalástól!
2018. szept. 28. 14:41
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

#14 Attól még nem biztos, hogy a kérdező is így jár majd:)

Olyan keserű emberrel, meg mint te, nem csoda, hogy senki se járna. Ha azt mondanám, gyere át és k efélj meg, mert én élvezem a kemény meneteket kis mérettel, úgy szaladnál el, hogy egy agár se érne utol. :D

2018. szept. 28. 14:44
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
#14 így jártàl, viszont nagyon unalmas hogy itt sajnáltatod magad!
2018. szept. 28. 15:59
 17/30 anonim ***** válasza:
81%
Tömzsi? Mert a vastagság számit nekem pl...
2018. szept. 28. 19:06
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
12 cm at átlag szóval ne izgulj... Amúgy meg kb 8 cmessel is ki lehet elegiteni nőt, ugyanis nem mélyen van általában az a pont...
2018. szept. 28. 19:45
 19/30 anonim ***** válasza:
81%

Gáz a lógó mell ?

Gáz a ráncos lógóhas?

Legyunk realistak !

Sajnos a nagyfarkúakat se szeretik önmagukert , mindnekit azert szeretnek mert valamit nyújt . Szepseget , szórakozást , szexet , pénzt , stb

Valamit nyújtani kell neked is . Gondold melyek az erössegeid

Amúgy 80% a nöknek csak oralis izgatassal tud elelvezni , nem gond

2018. szept. 28. 20:40
 20/30 anonim ***** válasza:
33%
ma 14:44 Dehogy mennék át hozzád, a homár hajlamaid éld ki inkább másokon!
2018. szept. 28. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!