Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jó az ágyban ha egy nő se fekszik le velem mert nincs tapasztalatom?
Millió méret kérdésnél mindig az a válasz hogy nem számit a méret , csak jól használd, meg ügyes legyél....
De hogy, ha " tapasztalatlan kisfiúval " egy nő se akar lenni??? Annyi pénzem nincs hogy qurv@nal kitanuljam a tuti technikát. És túl vagyok már azon a koron amikor a buta tinilányokon gyakorolhatnék...
HA! Te teljesen el vagy tévedve. Mentségedre mondva, sokan el vannak tévedve, és azt hiszik a "jó szerető" onnan kezdődik, hogy a farkad bekerül a nő hüvelyébe.
Tegyük fel, hogy te sebész akarsz lenni, az az álmod. És azon panaszkodsz, hogy senki sem engedi, hogy megműtsed, pedig neked már nagyon hegyes a szikéd. Miért nem? Mert előtte el kell végezned az orvosit és rezidensnek kell lenned, hogy használhasd a szikédet.
Túlzó példa, de a szerelmeskedés is így működik.
Te nagyon szeretnél már dugni és szeretnél fejlődni a dugásban, de elsőnek meg kell tanulnod udvarolni. El kell csábítanod a lányokat. El kell érned, hogy randizzanak veled, hogy szeressenek veled időt tölteni és ezután, hogy le akarjanak veled feküdni, mert szívből, lélekből kívánnak. Na ha ez megvan, akkor gyakorolhatod a dugást!
Sokan hiszik azt, hogy csak a farok számít és nem fogják fel azt, amikor a lány azt mondja, hogy nem a farok számít, hanem hogyan használod. Kicsit téves a fogalmazás, mert nem a farok számít, hanem hogyan tudsz elcsábítani egy nőt. És egy nő elcsábítása egy hosszú, türelmes és szuper folyamat. Aminek a vége a szerelmeskedés. És pedig ha szuper szerető vagy, akkor az a lány már annyira széttép téged, annyira nedves a puncija és annyira kívánja a farkad (legyen bármilyen), hogy még le sem kell vetkőznöd ahhoz, hogy élete legjobb szeretője legyél. De ezt meg kell tanulni!
#12 te tévedsz nagyot és ezt nőként mondom. Ha neked havi 50-100ba kerül egy “nő” akkor el kell keserítselek, de te nem nőt tartasz, hanem ku r vát csak nem közvetlen a dugás után fizetsz hanem napközben.
Én soha nem vágytam a páromtól drága dolgokat, vagy hogy vigyen drága helyekre, sőt kapcsolat elején randizgatási fázisba ragaszkodtam hozzá, hogy kifizessem a saját részem, ha ezt mégsem hagyta, nem vettem el a lovagiasságát, de cserébe akkor kövi alkalommal én hívtam meg, és főztem vacsit, vagy kitaláltam valamit, amit én fizettem. Később meg amikor már komolyodik a dolog felesbe fizettük a kaját, hol én hol ő vásárolt stb.
És ez nem azért van, mert én csúnya lennénk, mert jó az alakom derékig érő hajam, csajosan öltözködök, imádom a divatot, egészségesen eszek amitől nem sajnálom a pénzt, sem a ruháimtól sminkemtől, fent kell tartanom a kocsim, és ez akkor is így van ha éppen szingli vagyok. Egy értelmes NŐ azért járt egyetemre, hogy ne egy pasira szoruljon rá, aztán 40 évesen amikor már max egy 65 éves faszi tartaná el, akkor elmehet majd takarítani valahova.
#11 köszönöm szép válasz. Biztos van ilyen férfi kb 100 ezerből 1. Vagy nem? Ez csak nekem tűnik túl "romantikus filmesnek" ?
#12 nem akarok túl durva szavakat használni, de neked nem barátnőd van, hanem valami más.
Nyilván az ember kedveskedik a párjának ezzel-azzal de szerintem ez nem havi fix fenttartási költség.
Ha azonban ez valóban igy van , akkor lehet nem is akarok barátnőt...
Kár erőlködni: a kérdezőt könnyebb agyonütni, mint meggyőzni!
Egészen érdekes elképzelései vannak a srácnak...
#17 melyik hozzászoló erölködik?
De igazad van. 😅 köszi az észrevételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!