Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van hogy 18 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy 18 évesen 40 év körüli nőkre izgulok?

Figyelt kérdés

Valahogy sokkal izgalmasabbnak hangzik nekem 40 év körüli nővel szexelni.

18/F

2018. szept. 25. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
12-13évesen voltam így
2018. szept. 25. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is örülnék neki. (27F)
2018. szept. 25. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok vonzó van köztük.

Hozzájuk társítottad a pozitív jelzőket amikkel illetik őket,érett,tüzes,szenvedélyes,érzéki.

Ez van akikre igaz,van akikre nem.

Ettől függetlenül természetes ha buksz a csinos,érzéki,tüzes 40-es nőkre,az már más dolog hogy találsz-e olyat aki szexel veled.

Örök érvényű, hogy más korosztályokban is csak a veled egy szinten levőket kapod meg.

Pl.Gyönyörű,ápolt,stílusos,dekoratív, és szexi, 40-es üzletasszonyt szeretnél,akkor neked full jóképű,magas,kigyúrt,modellfiú-típusú lányok kedvence 18 éves srácnak kell lenned.

De ha vékony,átlagos arcú,testű,magasságú cukrásztanuló vagy csak egy szomszédnő típúsú 40-es anyukát és háziasszonyt találhatsz.

Ha meg pl.a suli nyomija vagy akkor csak a dagadt,bajszos vécésnénit kaphatod meg.

Nem úgy működik ám,hogy 18 éves Jáksó László vagy és 40 éves Jennifer Lopezeket meg Charlize Theronokat dugsz:D

2018. szept. 25. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Anyukáddal milyen a kapcsolatod?
2018. szept. 25. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert a korban hozzád jobban illő csajokhoz oda sem mersz menni!

De valószínűleg a 40-es-hez sem! Csak izgulsz, álmodsz!

2018. szept. 25. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Izgat a korkülönbség,érthető,nekem 17 évesen egy 37 éves nővel történt meg az első,nagyon nagy élmény volt...azóta 40 vagyok,most meg a 18as csajok izgatnak...
2018. szept. 25. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy eléggé bevállalós. Ha az lennél, az 50+ korosztálytól sem riadnál vissza. :)
2018. szept. 25. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
4o éves vagyok és ifjúkoromban engem is ez a korosztály vonzott, volt is dolgom jónéhánnyal. A negyvenes nők (persze a kultúráltabbja) már tisztában vannak önmagukkal, ápoltabbak, elegánsabbak, tudják viselni a nőiességüket, az ágyban tüzesebbek odaadóbbak, mint a tizen-huszonéves lánykák. így volt ez régen és így van ez most is.
2018. szept. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!