Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom ennyire az idősebb pasikat?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok de kb. 2 éve szinte alig érdekel a korosztályom. A 35-40 körüli férfiak többségében az tetszik, hogy kevesebb ott a link alak és sokkal vonzóbbak. Na meg tapasztaltak is. Ha meglátok egy helyes ilyen korú férfit elázok a bugyimba annyira megkívánom. Kezdem azt hinni, hogy ez nem normális, és csak én vagyok ilyen "beteges". Nem érzem azt se, hogy ezt valaha kinövöm, mert a fiatalok soha nem fognak vonzani. Ez pont olyan, mind a homoszexuálisok vagy a leszbikusok, mert ők is csak egy valamihez vonzódnak.2018. szept. 25. 11:38
1/19 anonim válasza:
Apu anno vagy túl sokáig fürdetett téged, vagy otthon sem volt Karácsonykor.
2/19 anonim válasza:
Erős apakomplexus figyelt be. Sajnállak.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem volt gyerekkoromba rossz a kapcsolatom apukámmal. Mostanába már nem tartjuk nagyon egymással a kapcsolatot, de nem érzem azt hogy hiányozna.
2018. szept. 25. 11:43
4/19 anonim válasza:
Egy jóképű 35-40-es pasit melyik nő ne nézné meg?
Mondjuk már ritka az ilyen,mert alaposan be vannak hízva és a többség már iszik is.
Tisztelet a kivételnek!
5/19 A kérdező kommentje:
Nem csak a külső miatt érdekelnek jobban és nem konkrétan csak a szexre gondolok itt, hanem úgy érzem hogy ha annyi idős lenne a párom akkor sokkal jobban érezném magam mellette és úgy érezném hogy ő a támaszom. Egy fiatal mellett ezt nem érezném.
2018. szept. 25. 11:50
6/19 anonim válasza:
Akkor az a baj,hogy betegesen kötödsz apádhoz és nem tudsz tőle elszakadni,ezért tudat alatt pótapákat keresel.Szegény.
7/19 anonim válasza:
Érett férfi mellett sok odafigyelést, törődést kaphatsz, mert kevésbé önző.
Nincs ezzel semmi gond, csak vigyázz magadra, hogy olyat találj, aki tisztel is, és odafigyel rád.
4/F
8/19 A kérdező kommentje:
Annyian írtátok ezt az apukás dolgot..
Mivel a kérdés eleve felmerült bennem, attól félek nagyon hogy ez a későbbiekben hátrányomra fog szolgálni. Mit tehetnék ez ellen? Valami tanácsotok van? :/
Senkivel nem tudom megosztani ezt személyesen és azért ide írtam.
2018. szept. 25. 11:57
10/19 anonim válasza:
Ez normális, és egyáltalán nem beteges, én is előnyben részesítem ezt a korosztályt, mert ahogy leírtad tapasztaltabbak, éretebbek,jobban oda figyelnek a nőkre és annak igényeire, nem mint a korombeli fiúk. Szval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!