Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretkeznétek kandalló előtt kiterített medvebőrön?
Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 06:16
11/17 anonim válasza:
nem utolsó sorban bolhás, kullancsos is...
12/17 anonim válasza:
És medvével szeretkeznétek kandallón egy szőnyeg előtt?
13/17 anonim válasza:
Szeretkeztem már kandalló előtt, de nem medvebőrön. Hanem egy szimpla pléden. Vegán vagyok, kerülöm az állati eredetű ételek és holmik felhasználását.
14/17 anonim válasza:
Igen , de nem kandalló előtt kiterített medvebőrön hanem vadászbőrön!
Azzal is aláznám a mocskos vadászokat!
15/17 anonim válasza:
Dehogyis. Kandalló előtt szívesen, de medvebőrön dehogyis...
17/17 anonim válasza:
A medve szőre eléggé szúrós, nem lenne kényelmes, viszont egy puha szőnyegen nagyon-nagyon szívesen megtenném, romantikus lenne, meg hát ha kint hideg van akkor ahw még jobb :D
#13 nem értem miért kell mindenbe beleszőni és mindenkivel közölni hogy te aztán vegán vagy, francot se érdekli. Egyre jobban utálom az átlag vegánokat (a hozzád hasonlókat emiatt. Szóval kérlek szépen ne. Legyen szép estéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!