Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom ebbe a kategóriába tartozik-e de az mitől van hogy nem élvezem a szexet? A maszturbálást azt igen de a szexet már nem eddig még csak 3x szexeltem de eggyikse volt jó 18F
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 22:08
11/15 anonim válasza:
Aha szóval stresszeltél. Akkor magyarul túl hamar volt szex. Máskor várd meg, amíg szerelmes leszel és nem kell rögtön ágyba ugrani. Ha úgy érzed, hogy már nem izgulsz, csak fel vagy izgulva, akkor húzd le a bugyit a csajról.
12/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a segítséget!
2018. szept. 24. 13:09
13/15 anonim válasza:
Bennem is van egy ilyen, hogy szex közben reflexből inkább megfogom a farkam, és magamnak csinálom, közben meg izgatom a lányt is. Ennek ellenére imádok dugni, meg maga a szeretkezés, hogy ott van a lány melletted, rajtad, az eszméletlen jó, viszont élvezni is jobban szeretek úgy, ha magamnak verem ki. Van ilyen...
14/15 A kérdező kommentje:
Igen én is így vagyok vele csak plusz én még idegesít vagyok :D de köszi a választ!
2018. szept. 25. 08:23
15/15 anonim válasza:
Van ilyen..ha egy fiunak sokksl jobb,nagyobb oromet okoz a recska,akkor inkabb szt valasztja,a zex csak ugy johet,oke,meg jo,de nem jobb.sok esetben jobb ha magunkat csinaljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!